29 martie 2024
Cine face parte din Liga Aleșilor Locali PNL Dâmbovița. “Asistăm la o premieră!”

Cine face parte din Liga Aleșilor Locali PNL Dâmbovița. “Asistăm la o premieră!”

liga-pnlCOMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 20.10.2017, la „Clubul Studenților” din Municipiul Târgoviște, a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al Ligii Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița pentru alegerea noului Birou Politic Județean al acestei structuri.

La eveniment au participat domnul Răducu Filipescu, Vicepreședinte Regional în Biroului Politic Executiv Național și 230 de aleși locali ai Partidului Național Liberal din județul Dâmbovița.

Informarea privind activitatea  LAL la nivel județean din ultima perioadă a fost făcută de către domnul Teodor Rădoi, Prim-Vicepreședinte al LAL a PNL Dâmbovița. Acesta a evidențiat în discursul său importanța pe care o are această structura în partid, având în vedere faptul că fiecare ales local are o activitate politică și administrativă neîntreruptă și cu un grad ridicat de vizibilitate.

Marius Caravețeanu, Președintele PNL Dâmbovița, a avut un discurs mobilizant în care le-a cerut celor prezenți să fie mai dârji, mai pregnanți, mai vocali și mai incisivi.

„Vă îndemn să veniți în sprijinul cetățeanului, să luptați pentru comunitățile pe care le conduceți și să arătați oamenilor că noi suntem altfel. PNL reprezintă adevărata șansă a României! PNL poate aduce România pe drumul cel bun!”

teodoraSingura candidatură depusă pentru funcția de președinte al LAL a fost a doamnei Teodora Anghelescu, primar al localității Bezdead, care a subliniat în discursul pe care l-a avut că încrederea de care este nevoie poate fi oferită numai prin exemplul personal de responsabilitate, perseverență și profesionalism.

În urma exprimării votului, componenta Biroului Politic Județean al Ligii Aleșilor Locali PNL Dâmbovița este următoarea:

1

Anghelescu Teodora

Președinte

2

          Popa Dumitru

Secretar General

3

Gheorghe Grigore

Prim-Vicepreședinte

4

Rădoi Teodor

Prim-Vicepreședinte

5

Gheorman Tiberiu

Vicepreședinte

6

Oncescu Marius

Vicepreședinte

7

Fieraru Leonard

Vicepreședinte

8

Tănase Silviu

Vicepreședinte

9

Bolbotină Viorel

Vicepreședinte

10

Gulianu Costel

Secretar executiv

11

Necula Ion

Secretar executiv

12

Nițescu Ovidiu

Secretar executiv

13

Păun Marin

Secretar executiv

14

Tăbîrcă Elena

Secretar executiv

15

Rabaea Nicolae

Secretar executiv

 

 

Biroul de presa al PNL Dambovita

pr-caraveteanuSarut mana! Buna ziua!

Bine ne-am regasit!

Domnule vicepresedinte Raducu Filipescu,

Doamnelor si domnilor,

Dragi colegi,

Suntem aici pentru a discuta problemele cu care noi, reprezentanţii PNL din administraţiile publice locale şi judeţene, ne confruntăm.

Suntem aici pentru a arăta că reprezentăm o forţă, că avem un cuvânt de spus chiar dacă, deocamdată, suntem mai puţini şi în postura de membri ai unui partid de opoziţie.

Nu trebuie să ne plângem, nu trebuie să tratăm această situaţie cu dezinteres sau cu umilinţă. Nu trebuie să stăm retraşi şi să nu percutăm la acţiunile nocive ale celor aflaţi vremelnic la putere!

Dimpotrivă, statutul de reprezentant al opoziţiei, de membri PNL, singurul partid de pe scena politică românească care se luptă cu acest colos cu picioare de lut numit PSD, trebuie să ne onoreze şi să ne motiveze acţiunile prezente şi viitoare.

Ar trebui să fim mai dârji, mai pregnanţi, mai vocali, mai incisivi. Avem destule argumente să ieşim la luptă, să arătăm că existăm, că avem un cuvânt de spus, că ne pasă de români!

Nu trebuie să stăm tăcuţi sub carapace, să ne complacem in aceasta situatie, să aşteptăm, privind printre uluci, dacă va răsări în sfârşit soarele şi pe strada noastră!

Noi, cei de aici din sală, suntem lideri, vectori de imagine, suntem cei care comunicăm în mod direct cu cetăţenii, cu alegătorii noştri, dar şi cu alegătorii lor! Suntem reprezentanţii Partidului Naţional Liberal!

Avem o misiune grea, aceea de a arăta neajunsurile acestei guvernări PSD-ALDE, de a demonstra oamenilor că PSD-iştii au minţit, că nu au dus la îndeplinire nimic din ceea ce au promis, că ne confruntăm cu o putere demagogică, păguboasă pentru această ţară, pentru acest popor.

Vedem convulsiile din economie, din viaţa socială, vedem cum nivelul de trai al românilor începe să scadă, pe fondul măsurilor guvernamentale luate pe picior si negândite.

PSD-ul dovedeşte că este un partid de interese, de castă, ai cărui lideri, atunci când îşi simt periclitată poziţia, funcţia, îşi execută  fără milă soldaţii!

Noi, liberalii, nu suntem aşa! Pentru noi a contat unitatea şi sacrificiul suprem pentru binele României! Vă îndemn să fiţi uniţi, să fiţi verticali şi demni şi sa faceţi tot ceea ce trebuie în funcţiile pe care le îndepliniţi!

Vă îndemn să veniţi în sprijinul cetăţenilor, să luptaţi pentru comunităţile pe care le conduceţi şi să arătaţi oamenilor că noi suntem altfel. PNL reprezintă adevărata şansă a României! PNL poate aduce România pe drumul cel bun!

Suntem astazi aici pentru a participa la alegerea conducerii Ligii Alesilor Locali PNL Dambovita.

Ma bucur enorm ca pentru  pozitia de presedinte al acestei organizatii interne s-a inscris in competitie colega noastra, doamna Primar Teodora Anghelescu.

Si pentru ca nu are contracandidat si nu pot fi acuzat de partipris, va rog sa o aplaudam pe Teodora  pentru tot ceea ce face pentru PNL, pentru localitatea Bezdead si , nu in ultimul rand, pentru L.A.L.

Asistam la o premiera, o doamna va ocupa aceasta demnitate!

Trebuie sa cream un echilibru intre categoriile de alesi locali, femei –  barbati, tineri – adulti.

Vreau sa urez success noii echipe create astazi, aici, si sa-i asigur de toata disponibilitatea mea in gestionarea problemelor cu care se va confrunta LAL.

Va multumesc tuturor pentru faptul ca sunteti astazi aici, pentru faptul ca sunteti membrii ai PNL  si pentru tot ce faceti pentru ca organizatia noastra sa devina una puternica.

Doamne ajuta si nu uitati ….

“ Impreuna suntem o forta !!”

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial