25 aprilie 2024
Cine deţine Superbet şi Magic Jackpot?

Cine deţine Superbet şi Magic Jackpot?

Superbet şi Magic Jackpot sunt două branduri puternice din industria pariurilor sportive din România. Superbet Holding România, cu sediul în Bucureşti, fondat în 2008 de Sacha Dragic, operează deja patru branduri de retail la noi în ţară, cele două amintite deja şi Go Bet, Bet Arena, alături de superbet.ro.

Cu mii de angajaţi şi peste 1.000 de agenţii în toată ţara, grupul îşi dă tot interesul pentru oferirea unor servicii de calitate pariorilor şi câştiguri cât mai bune de fiecare dată în funcţie de evenimentele sportive alese şi de pariurile plasate.

Care sunt bonusurile oferite de Superbet și Magic Jackpot?

Magic Jackpot oferă bonusuri foarte bune, are peste 900 de jocuri în on-line, recenzii bune pe Magic Jacpot pareri, are şi casino live sau jackport, sloturi, jocuri de masă excelente on-line şi off-line. Cel care deţine în mod oficial Magicjackpot.ro este MJP Interactive Ltd.

Un parteneriat cu Superbet a permis Magic Jackpot să aibă şi jocuri live, 15 la număr, inclusiv blackjack sau ruletă. Bonusurile sunt bune, nu cele mai bune din on-line cel puţin, dar sunt decente şi te poţi bucura de ele chiar de la crearea unui cont nou de utilizator. Fără astfel de colaborări, multe dintre casele mari de pariuri nu ar mai fi reușit să-și păstreze poziția în piață.

De cealaltă parte, Superbet este deţinut şi operat de Superbet Interactive Ltd. Din acţionariatul comun al Superbet fac parte, pe lângă Sacha Dragic şi Augusta Dragic, Roland Haas şi Juraj Koman. Versiunea mobilă şi site-ul Superbet au adus o popularitate şi mai mare brandului, astfel că Superbet este la ora actuală printre cele mai căutate agenţii şi un loc preferat pentru toate tipurile de pariuri.

Este important să ştim cine deţine Superbet şi Magic Jackpot, aşa că ţi-am dezvăluit şi ţie, ca să ai idee cine se află în spatele acestor branduri puternice şi cine a contribuit la succesul lor, cine a fost cu ideea. Cu cât acţionariatul este mai puternic şi are viziune mai interesantă şi mai bine ancorată în realitate, articulată, cu atât brandurile de pe piaţă vor fi mai puternice şi mai uşor de gestionat.

Şi asta s-a dovedit încă de început în cazul celor două branduri descrise anterior. Un acţionariat care se implică în afaceri va garanta o viaţă lungă oricărui business şi un număr mai mare de clienţi interesaţi de brand.

Cele două nume sunt importante pe piața pariurilor din România. Superbet este un brand care a fost rostit pentru măcar o singură dată de către pariorii cu experiență. Aceștia au impresionat prin diferitele bonusuri pe care le oferă, dar și prin ruleta zilnică la care se pot câștiga sume mari de bani, dar și rotiri gratuite la unele dintre cele mai apreciate jocuri de către utilizatori.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial