20 aprilie 2024
5 Secrete ale pariorilor de succes

5 Secrete ale pariorilor de succes

Succesul în zona pariurilor sportive vine greu şi e greu de menţinut. A avea succes la pariuri sportive înseamnă din start să cunoşti toate detaliile tehnice despre pariuri, să ai strategii testate şi aplicate în mod corect, să fii constant şi să ştii pe ce să pariezi şi când să pariezi, ce cote să alegi pe un bilet.

Pariorii profesionişti care au cunoscut deja succesul la pariurile sportive nu îşi împărtăşesc de obicei secretele, nu spun nimănui cum fac să câştige mai mult şi să nu rişte aproape deloc de fiecare dată când pariază. Cu toate astea am aflat cinci secrete ale pariorilor de succes pe care aceştia le-au dezvăluit de-a lungul timpului, secrete pe care le poţi folosi şi tu pentru câştiguri excelente din pariuri sportive.

Care sunt cele 5 secrete ale pariorilor de succes?

Pariorii care reușesc să câștige lunar sume importante de bani din această activitate sunt cei care sunt foarte bine documentați și care urmăresc statistica fiecărui eveniment sportiv important. Niciodată nu vor paria la recuperare și nu vor pune pe bilet un eveniment al unei echipe pe care nu o cunosc.

  • Număr mic de evenimente per bilet şi cote realiste

Pariorii de succes nu vor avea mai mult de trei sau patru evenimente per bilet, cotele alese vor fi unele realiste, asta pentru a putea câştiga mereu cât mai bine din pariuri. Se poate juca şi un eveniment per bilet, dar trebuie să ai cota 2 şi să ştii foarte bine evenimentul, să îl fi analizat înainte.

  • O analiză detaliată a evenimentelor sportive poate asigura un câştig garantat

Nu paria pe evenimente sportive la întâmplare, nu paria pe evenimente despre care nu ştii absolut nimic. Stai şi analizează jucătorii, vezi cât de bine se descurcă în alte meciuri, cum a evoluat echipa, cum se comportă în faţa unor adversari diferiţi, ce face pe terenul de joc, ce face în deplasare.

  • Banii investiţi, calculaţi la sânge

Pariorii de succes nu se arunca niciodată la pariuri până când nu au o gestionare a banilor pentru pariuri excelentă. Stabilesc ce sume pariază într-o perioadă dată, când e bine să se oprească, la ce sume. Dacă apar câştiguri nu se reinvestesc imediat toţi banii. De asemenea, ei profită la maxim de bonusuri fara depunere oferite de casele de pariuri, dar si de cazinouri.

  • Mai multe strategii testate şi aplicate la pariuri, mai multe şanse de câştig

Nu te rezuma doar la o strategie, foloseşte mai multe, schimba strategia, găseşte una care să fie adaptată nevoilor tale şi obiectivelor tale. Utilizează cele mai populare strategii pentru pariuri şi doar când ai experienţă mergi pe unele mai puţin cunoscute şi mai riscante.

  • Evitarea jocului la recuperare

E recomandat să te opreşti la timp şi să eviţi să joci pentru recuperarea de sume mari. Doar aşa ai o şansă să îţi păstrezi câştigurile şi profitul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial