20 aprilie 2024
Cine a rămas pe lista PSD Dâmboviţa după Conferinţa Judeţeană!

Cine a rămas pe lista PSD Dâmboviţa după Conferinţa Judeţeană!

psd-1După Conferinţa Judeţeană Extraordinară, ce a avut loc ieri, lista candidaţilor, în ordine alfabetică este următoarea: Titus Corlăţean, Luisa Greaca, Alexandru Oprea şi Adrian Ţuţuianu la Senat, iar Leonardo Badea, Claudia Gilia, Carmen Holban, Alin Manole, Rovana Plumb, Sandu Gabriel Dănuţ, Corneliu Ştefan, Marian Ţachianu şi Oana Vlăducă la Camera Deputaţilor.

Claudia Gilia: „Mi-am depus candidatura pentru un mandat de deputat în Parlamentul României, a fost o decizie chibzuită atent… Vă vorbe şte un om responsabil, onest şi consecvent valorilor social democrate, un om corect care îşi iubeşte profesia, un om care a învăţat de la viaţă ce este eşecul, dar şi ce este succesul şi care cântăreşte oamenii prin faptele lor. Avem nevoie în Parlamentul României, poate mai mult decât oricând, de oameni profesioni şti şi nu doar de purtători de diplome, doar ignoranţi ai profesiei. Dacă merg în Parlament, merg să fac politică pentru oameni. Parlamentul României are nevoie să-şi ridice standardele. Prea mulţi ageamii, prea multe fete şi băieţi de bani gata şi prea mulţi ignoranţi au pătat acest Parlament”.

Carmen Holban: „Legătura mea cu PSD vine din modul în care am înţeles valorile social democrate, echilibru, echitate, egalitate. PSD este singurul partid care şi-a depăşit obstacolele din interior şi exterior şi a reuşit să performeze în actul guvernării ori de câte ori a avut această şansă. Legătura mea cu Partidul Social Democrat este dată de oameni, PSD are cei mai valoroşi oameni pe care i-am întâlnit în viaţă, cei mai serioşi oameni cu care am avut de-a face. Dacă vom şti să luptăm uniţi, vom câştiga fără drept de apel aceste alegeri şi vom da o şansă României şi judeţului Dâmboviţa”.

Corneliu Ştefan: „Istoria ne obligă la fapte, acesta este motto-ul care m-a făcut să mă înscriu în competiţie. Îmi doresc ca împreună cu echipa de parlamentari să ne luptăm pentru a dezvolta toate proiectele din judeţul Dâmboviţa.Voi fi parlamentarul care va veni în localităţile judeţului nu doar o dată la patru ani pentru a cere votul oamenilor”.

Adrian Ţuţuianu: „Din 2012 până astăzi am arătat că se poate face treabă bună în judeţ şi vă asigur că voi dovedi în continuare că din 2016 în 2020 voi fi mai mult decât am fost senatorul din perioada 2008-2012. Mă veţi vedea luptându-mă pentru drepturile noastre, mă veţi vedea alături de primari la ministere, mă veţi vedea alături de toţi locuitorii din judeţul Dâmboviţa. Nu plec la Bucureşti pentru că nu ar mai fi treabă de făcut la Târgovişte, nu vreau să plec în Senatul României pentru că m-aş fi plictisit la Consiliul Judeţean, ci vreau să merg acolo ca lider de echipă, să sprijin judeţul Dâmboviţa, să aducem mai mulţi bani într-un judeţ care are nevoie de investiţii, de locuri de muncă şi de dezvoltare economică. Ştim bine ce avem de făcut până în 2025, avem nevoie doar de resurse. Vreau să scoatem cel mai bun rezultat la alegerile parlamentare, dacă vom fi în primii cinci, vom avea cu toţii de câştigat, România va avea de câştigat”.

Delegaţii au ascultat discursurile, au analizat fiecare candidat în parte şi în final au decis: Adrian Ţuţuianu – 768 voturi,

Titus Corlăţean – 763 voturi,

Leonardo Badea – 666 voturi,

Corneliu Ştefan – 650 voturi,

Carmen Holban – 621 voturi,

Rovan Plumb – 621 voturi,

Alexandru Oprea – 618 voturi,

Claudia Gilia – 598 voturi,

Luisa Greaca – 546 voturi,

Oana Vlăducă – 534 voturi,

Marian Ţachianu – 454 voturi,

Sandu Gabriel Dănuţ – 449 voturi

Alin Manole – 409 voturi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial