28 martie 2024
Ce scrisoare uluitoare le-au trimis liberalii PSD-iştilor dâmboviţeni!

Ce scrisoare uluitoare le-au trimis liberalii PSD-iştilor dâmboviţeni!

conf-judSCRISOARE DESCHISĂ

28 septembrie 2016

În atenția membrilor Partidului Social Democrat, delegați la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Dâmbovița

Astăzi, 28 septembrie(n.r. – ieri) a.c, ați fost convocați pentru a decide cu privire la lista de candidați ai PSD Dâmbovița pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Prin votul exprimat, veți alege persoanele care vor reprezenta partidul, programul de guvernare și prioritățile PSD pentru județul Dâmbovița în viitorul Parlament al României.

Cu această ocazie, PNL Dâmbovița vă îndeamnă să dați dovadă de maximă responsabilitate în alegerea vectorilor politici care vor reprezenta județul la nivel legislativ, din partea PSD. Imaginea filialei pe care o reprezentați, precum și proiectele importante pentru județ depind de alegerea pe care o veți face astăzi.

Un aspect de care ar trebui să țineți cont este faptul că liderul dumneavoastră, președintele Adrian Țuțuianu, prin promisiunea de a pune pe lista de candidați doar dâmbovițeni, fără „parașutați” de la centru, așa cum îi place dumnealui să catalogheze persoanele care nu sunt din județ, v-a mințit atât pe dumneavoastră, cât și pe cei cărora urmează să le ceară votul.

Dacă președintele PSD Dâmbovița nu-și poate ține o promisiune făcută colegilor de partid, cum ar putea acesta să-și țină cuvântul față de alegători? Cum rămâne cu celelalte promisiuni pe care liderul dumneavoastră le-a asumat public? A declarat că își dorește să rămână în funcția de ales local pentru binele dâmbovițenilor și acum vrea un loc de parlamentar. A declarat că pe lista pentru Parlament vrea doar oameni integri și profesioniști, dar pe această listă se regăsesc nume care nu întrunesc condițiile clamate. De exemplu: Rovana Plumb – deputatul cu cea mai slabă activitate parlamentară din județ, ministrul care a impus românilor taxa de mediu în timp ce ea s-a sustras de la plata taxei, înmatriculând mașina fiului său în Bulgaria; Titus Corlățean, „parașutatul de la centru”, parlamentarul imunizat penal de colegii PSD din Senat, ministrul care a ținut mii de oameni la cozi infernale, în Diaspora, îngrădindu-le dreptul la vot, în 2014.

Adrian Țuțuianu, după ce a făcut “atâtea lucruri bune” pentru dâmbovițeni, nu vrea decât să fugă în Parlament cu speranța de a beneficia, la nevoie, de imunitate parlamentară și de pensie specială, așa cum promite liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat penal pentru fraudarea alegerilor.

Prin votul pe care îl veți da astăzi, în cadrul Conferinţei Judeţene Extraordinare a PSD Dâmbovița, veți trasa linia partidului în campania pentru Parlamentul României.

PNL Dâmbovița va duce o campanie electorală bazată pe proiecte, nu pe atacuri la persoană și linșaj mediatic.

Votați responsabil și oferiți dâmbovițenilor un cadru civilizat de dezbatere!

Partidul Național Liberal

Filiala Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial