27 aprilie 2024
Cine a incendiat mașina femeii din Croitori, Uliesti

Cine a incendiat mașina femeii din Croitori, Uliesti

Bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere, arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 24 august a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de un bărbat de 29 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Găești, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, la data de 22 august a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe strada Principală din localitatea Croitori, bănuitul ar fi agresat fizic o femeie de 20 de ani.

Ulterior, acesta ar fi pătruns fără drept în domiciliul femeii din localitatea Croitori, unde ar fi distrus ușa de acces și ferestrele unui imobil.

Totodată, bărbatul ar fi incendiat un autoturism care s-ar fi aflat parcat în curtea locuinței.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial