25 aprilie 2024
S-au bătut din cauza unei conducte de apă

S-au bătut din cauza unei conducte de apă

A fost scandal în comuna I.L. Caragiale!

Patru bărbați s-au luat la bătaie nemulțumiți de cum ar urma să fie montată o conductă de apă.

”La data de 2 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 64 de ani, din comuna I.L. Caragiale, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cei patru sunt bănuiți că, în seara de 1 iunie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe strada Furtuna din localitatea I.L. Caragiale, pe fondul unui conflict privind amplasarea unei conducte de apă din zonă, bărbații s-ar fi agresat fizic reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Totodată, ulterior, unul dintre bărbați, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat de 39 de ani, în această situație fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Astăzi, 3 iunie, cei patru bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial