2 mai 2024
„Cine a făcut România?” – Deputatul Daniel Blaga, prezent la lansarea cărții lui Cristian Ghinea. ”Volum eveniment”

„Cine a făcut România?” – Deputatul Daniel Blaga, prezent la lansarea cărții lui Cristian Ghinea. ”Volum eveniment”

”„Cine a făcut România?” – un volum eveniment care ne spune istoria modernă a țării noastre, de la proiectul patriotic iluminist de eliberare ale unor provincii ce rataseră primul val european de modernizare și până în zilele noastre.

Azi, adevăratul patriotism înseamnă să ne întoarcem la idealul părinților fondatori ai țării: o Românie modernă, prosperă, în care fiecare cetățean să aibă șanse egale și oportunități reale. A fost o plăcere să mă aflu alături de colegul meu, Cristian Ghinea, în cadrul lansării cărții sale.

Cristian e unul dintre principalii artizani ai proiectului României pentru PNRR, omul care a luptat pentru ca zeci de miliarde de Euro să ajungă în anii care vin în țara noastră, punând umărul fix la acea modernizare despre care scrie și de care avem atâta nevoie și arătând că faptele, munca și efortul sunt cele care contează cu adevărat, nicidecum simplele cuvinte goale. Felicitări, Cristian!

PS: Volumul a apărut la Humanitas cea mai consacrată editură literară din țara noastră (și poate fi aciziționat de aici), nu la publicații „fantomă”, așa cum practică „alți” politicieni”, spune deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial