3 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga – “România a dat semnalul, așa nu se mai poate! Construim schimbarea!”

Deputatul Daniel Blaga – “România a dat semnalul, așa nu se mai poate! Construim schimbarea!”

Construim schimbarea!

România are o nouă șansă din 2024. La alegerile ce vor urma, să le arătăm celor de la putere cât de mare este forța votului, cum o simplă ștampilă le va strica toate combinațiile politice și financiare, cumetriile și afacerile din bani publici. Cum angajările făcute la stat pe pile și relații se vor dărma precum un castel de nisip.

Ieri, am fost prezent, alături de colegii mei din Organizația județeană Dâmbovița, la Congresul USR, desfășurat în Capitală.

Suntem cel mai important partid din opoziție, suntem cei care am luptat și continuăm să luptăm pentru o Românie cu adevărat europeană.

Suntem cei care credem că românilor le este cel mai bine să le fie oferite locuri de muncă plătite decent și nu ajutor social și milă din partea guvernului.

Suntem cei care ne dorim cât mai multe investiții cu fonduri europene, drumuri express și autostrăzi, nu doar drumuri naționale lărgite la 4 benzi.

Suntem cei care, de atâta timp, susținem eliminarea pensiilor speciale.

Suntem cei care susținem adevăratele reforme în sistemul de stat, fără interese personale, ci în interesul oamenilor.

Cei de la PSD și PNL ne-au dovedit cu vârf și îndesat ce știu să facă, doar pentru ei și acoliții lor, în ce fel au condus și încotro duc țara. Spre dezastru economic și social.

Ne-au plecat atâția tineri peste hotare, atâția medici buni și asistente medicale, profesorii, polițiștii și personalul medical au ajuns în stradă din cauza guvernaților actuali.

E cert că România s-a trezit și s-a dat semnalul de alarmă – așa nu se mai poate!

Împreună reușim să ducem România spre bine, cu respect, demnitate și curaj. Construim schimbarea!”, a declarat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial