27 aprilie 2024

Cine a dat atacul în mai multe vile din Produleşti!

hotpa4Bănuiți de furturi din locuințe, reținuți de polițiștii găeșteni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au documentat activitatea infracțională a trei bărbați bănuiți că, în perioada februarie-martie a.c., ar fi sustras din mai multe locuințe situate pe raza localității Produlești bijuterii, obiecte electrocasnice și electronice și banii.

Prejudiciul creat este estimat la 30.000 de lei.

La data de 03 martie a.c., 2 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Unul dintre cei doi reținuți a fost depistat în punctul de trecere al frontierei Nădlac în timp ce încerca să părăsească teritoriul țării.

Activitatea s-a realizat cu sprijinul colegilor de I.T.P.F Arad.

Totodată, în cursul aceleiași zile, la domiciliile bănuiților au fost efectuate percheziții domiciliare, în urma cărora au fost indisponibilizate bunuri provenite din infracțiuni.

În prezent, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

www.mariusbuga.ro_images_rutieraAcțiune a polițiștilor de la Biroul Rutier

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au organizat o acțiune pe linia reducerii riscului rutier și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

În cadrul acțiunii, polițiștii au controlat 93 de vehicule și au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale, dintre care 19 pentru defecțiuni tehnice, 8 pentru indisciplină pietonală și 6 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor și pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la aproape 7.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

www.mariusbuga.ro_images_lemneNeregulile din domeniul silviculturii, în atenția polițiștilor

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, sprijiniți de reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești au efectuat un control la o exploatație forestieră, iar în urma neregulilor descoperite au aplicat o sancțiune contravențională conform Legii171/2010, în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, în cursul aceleiași zile, cinci bărbați au fost sancționați contravențional după ce au fost depistați în timp ce transportau sau ofereau spre comercializare material lemnos pentru care nu dețineau documente justificative de proveniență.

Ca măsură complementară, polițiștii au indisponibilizat și atelajele hipo folosite la transportul lemnului.

www.mariusbuga.ro_images_alcoolCercetați pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au oprit pe DN 72 A un autorism condus de un bărbat de 32 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Alți doi bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme fără a poseda permis de conducere sau având suspendat dreptul de a conduce.

Față de cei trei se continuă cercetările pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial