18 aprilie 2024

Cinci bărbați din Băleni, reținuți pentru LOVIRE, AMENINȚARE și „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”

politie-scandal-barBănuiţi de comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „ameninţare” şi „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, reţinuţi de poliţiştii de la Băleni

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Băleni au documentat activitatea infracţională a cinci bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „ameninţare” şi „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

În ziua de 10 septembrie a.c., poliţiştii au procedat la reţinerea acestora pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a reieşit că în zilele de 22 august şi 01 septembrie a.c., bărbaţii ar fi lovit şi ameninţat cu acte de violenţă doi tineri.

Totodată, la data de 10 septembrie a.c., poliţiştii, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins la locuinţele bănuiţilor, ocazie cu care au fost descoperite 3 pistoale de tip „airsoft”, 3 bastoane telescopice, un dispozitiv pentru electroşocuri şi mai multe obiecte tăietor-ascuţite.

De asemenea, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au constatat că imobilele acestora erau racordate ilegal la reţeaua de furnizare a energiei electrice.

 

Trei dintre bănuiţi au fost amendaţi în conformitate cu prevederile O.U.G 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial