29 martie 2024
Vicepremierul Dragnea: “Cine spune că nu sprijinim judeţul minte sau nu ştie despre ce este vorba”

Vicepremierul Dragnea: “Cine spune că nu sprijinim judeţul minte sau nu ştie despre ce este vorba”

dragnea_tutuianu Este o prostie ceea ce se spune, că nu sprijinim judeţul. Asta chiar este o prostie.

Eu am venit de mai multe ori în judeţ, Victor Ponta a venit de mai multe ori în judeţ, cu colegii parlamentari discutăm destul de des la Bucureşti, cu Adrian Ţuţuianu la fel, cu prefectul la fel.

Finanţarea pentru proiectele din Dâmboviţa merge foarte bine. În 2012, când Adrian Ţuţuianu a preluat Consiliul Judeţean, n-aş vrea să se uite că a preluat Consiliul Judeţean cu datorii uriaşe, cele mai mari datorii din ţară.

Deci Guvernul a ajutat judeţul care avea peste o mie de miliarde lei datorie, au fost stinse acele arierate, au fost finanţate lucrări şi vor fi finanţate în continuare. Cine spune că nu sprijinim judeţul minte sau nu ştie despre ce este vorba. Nu este favorizat, nu este un judeţ favorizat mai mult decât altele, dar este parte dintr-o abordare corectă, echilibrată pentru dezvoltarea acestei ţări.

Cred că pe 23 septembrie va fi o nouă rectificare pozitivă şi, din ceea ce ştiu eu, cred că vor fi bani şi pentru continuarea lucrărilor la PNDL (Planul Naţional de Dezvoltare Locală), pentru că ne interesează ca până la finalul anului să avem cât mai multe investiţii. Anul acesta avem în plan să finalizăm 2000 de şantiere, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, la Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial