19 aprilie 2024
Chindia va fi întărită considerabil în pauza competiţională! “Voi îmbunatăţi toate compartimentele”

Chindia va fi întărită considerabil în pauza competiţională! “Voi îmbunatăţi toate compartimentele”

❚ „Baciul” își dorește ca din retur Chindia să arate o nouă față și să devină o echipă mult mai puternică

Gică Popescu și-a propus din iarnă să întărească serios Chindia. Dezamăgit de rezultatul de egalitate de pe teren propriu, 0-0 cu UTA, președintele de onoare al Chindiei a anunțat că în pauza dintre tur și retur va face modificări serioase, pentru a pune la punct toate compartimentele echipei pregătite de Silviu Dumitrescu.

Fostul căpitan al echipei naționale nu mai suportă să vadă din tribună neputința unor jucători din actualul lot șivrea să aducă unii care ar putea face față rigorilor eșalonului secund. „Din iarnă vreau să îmbunătățesc toate compartimentele echipei. Sunt multe de schimbat în perioada imediat următoare și sperăm să fim cât mai inspirați când vom face modificările necesare”, ne-a declarat conducătorul divizionarei B dâmbovițene.

Evoluția apărătorilor centrali i-a lăsat un gust amar

Supărarea cea mai mare a „Baciului” după disputa cu UTA a venit din sectorul fundașilor centrali, Carnariu și Morariu făcând numeroase greșeli, ce ar fi putut duce Chindia la prima înfrângere pe teren propriu. Evoluția modestă a celor doi apărători centrali l-a făcut pe Gică Popescu să recunoască într-o măsură că s-a văzut lipsa lui Mladen, un jucător care a fost convocat la lotul național de tineret de selecționerul Emil Săndoi, pentru jocul cu Franța, ce a contat pentru preliminariile CE din 2013.

„Apărătorii noștri centrali nu au fost foarte inspirați, iar pe alocuri au fost destul de nesiguri. Până la urmă, a fost important că nu am primit gol. Mladen a fost în ultimele meciuri un jucător care a evoluat destul de bine. Nejucând de foarte mult timp, Carnariu s-a văzut că nu a intrat în ritmul de joc și a încetinit evoluția acestuia”, a încheiat Gică Popescu.

În ultimele trei meciuri ale turului, fostul căpitan al Barcelonei le-a impus jucătorilor de la Chindia să câștige minim șapte puncte, pentru a avea o iarnă liniștită. Pentru a se încadra în obiectivul impus de Popescu, componenții de lângă Turn trebuie să învingă în deplasare, pe FC Maramureș, dar și pe teren propriu, pe Luceafărul Oradea, în ultimele dueluri ale nou-promovatelor.

Ionuț Parghel

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial