25 aprilie 2024
Chindia va avea luni un nou antrenor! Vezi cine-i favoritul!

Chindia va avea luni un nou antrenor! Vezi cine-i favoritul!

❚ Chiar dacă preşedintele de onoare Gică Popescu susţine că în acest moment sunt patru tehnicieni cu şanse egale să preia echipa, favorit rămâne Flavius Stoican ❚ Pe lista Chindiei pentru retur se află jucători consacraţi precum Bogdan Bucurică şi Adrian Pătulea, fotbalişti cu potenţial ca Lucian Filip sau Ionuţ Petculescu, dar şi tinere talente precum Florin Prodan şi Bogdan Constantinescu ❚ Mai mult ca sigur, vor părăsi echipa Sebastian Omuţ, Adrian Carnariu şi Cosmin Calu, pentru ca şi alţii să aibă poziţiile ameninţate

Vacanţă scurtă pentru fotbaliştii Chindiei, care vor relua antrenamentele de luni, sub comanda unui nou antrenor, foarte probabil Flavius Stoican, chiar dacă preşedintele de onoare Gică Popescu a declarat pentru „Jurnal de Dâmboviţa” că mai are şi alte opţiuni. Dacă Silviu Dumirescu a fost transferat în funcţia de director tehnic, este interesant de urmărit ce se va întâmpla cu antrenorul secund Adrian Bogoi, care până acum a rezistat pe post, indiferent de cine a fost „principal”.

Se va crea în schimb un loc liber la juniori, o dată cu plecarea lui Cristinel Ţermure la Concordia Chiajna, ca „secund” al lui Laurenţiu Reghecampf. Vor apărea mutări interesante şi în alte structuri ale clubului, obligatorii pentru a îndeplini dosarul de licenţieri pentru prima ligă, evident agreate de Gică Popescu. Pentru moment în concediu de odihnă, delegatul Titi Ionescu e posibil să se retragă şi el, conform surselor noastre.

Tatonări pe piața transferurilor

Chindia Târgovişte se va despărţi în această iarnă de mai mulţi jucători, după ce l-a pus deja pe liber pe Alexandru Dreşcă. Aproape sigur, se va renunţa la serviciile lui Sebastian Omuţ, Adrian Carnariu şi Cosmin Calu, destul de delicată fiind şi poziţia lui Cosmin Negoescu. În locul lor vor fi aduşi alţi fotbalişti, insistându-se pe tineri, dintre care şi doi puşti de perspectivă, Florin Prodan (mijlocaş ofensiv, 17 ani, Chimia Brazi) şi Bogdan Constantinescu (atacant, 19 ani, Petrolul Teleajen).

Dintre jucătorii doriţi de Gică de la Steaua, doar Lucian Filip (fundaş stânga, 21 de ani) poate ajunge la Chindia, după ce Ilie Stan a anunţat că îi va păstra în lot pe Ionuţ Năstăsie şi Valeriu Lupu. O altă ţintă grea a Chindiei este târgovişteanul Bogdan Bucurică, acum la Alba Iulia, dorit insistent şi de liderul Dinamo. În vizorul târgoviştenilor se mai află Adrian Pătulea, un alt localnic, golgheterul celor de la Farul Constanţa în turul campionatului, dar şi Ionuţ Petculescu, dorit insistent de directorul tehnic Silviu Dumitrescu.

Dacă Gică Popescu va reuşi să aducă la Târgovişte cât mai mulţi dintre jucătorii de pe „lista de 20” pe care a alcătuit-o, atunci vor dispărea şi alţii din angrenajul echipei. „Este normal să-i anunţăm din timp pe cei de care ne vom despărţi, pentru a avea posibilitatea să-şi găsească angajamente noi”, l-am citat pe preşedintele de onoare al Chindiei.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial