20 aprilie 2024
Cele mai populare sloturi online cu coroane în 2022

Cele mai populare sloturi online cu coroane în 2022

Coroana este un simbol nobil, fiind asociată cu puterea opulența și strălucirea. Acest simbol a fost adoptat și de producătorii de păcănele, care au lansat jocuri populare pe rolele cărora apar coroane, în diferite reprezentări grafice. Fie că spui „vreau să joc sloturi clasice”, fie că îți propui „vreau să joc sloturi noi”, ai posibilitatea să experimentezi un asemenea joc.

Următoarele jocuri sunt printre cele mai populare păcănele online cu coroane:

SHINING CROWN

Coroana este simbolul cel mai important din acest slot produs de EGT (acum Amusnet). Efectele grafice sunt deosebite când „the Shining Crown” apare pe grilă și ajută la formarea unei combinații câștigătoare, înlocuind una dintre pictogramele obișnuite. Atunci, coroana se extinde pe toate rolele și poate contribui și la alte combinații care plătesc. Se obțin câștiguri frumoase dacă simbolul Wild apare concomitente pe rolele 2, 3 și 4, iar pe prima rolă este un 7 sau sunt struguri și/sau pepeni. Sunt 10 linii de plată.

Jocul mai are și două simboluri Scatter: dolarul, care poate apărea și în cinci exemplare, și steluța violet. Pe ecran pot ateriza maxim trei steluțe. Șeptarul este cel mai valoros simbol. Există jackpot progresiv (jackpot cards) și funcția Gamble.

FRUITY CROWN

Ca și jocul prezentat mai sus, este un slot cu fructe și șeptari, în care apare și o coroană impunătoare. Asemănarea merge și mai departe, în sensul că simbolul Wild este tot coroana care se extinde pe toată rola pentru a forma combinații câștigătoare. Dolarul este înlocuit de steluța aurie, iar în locul steluței purpurii este o steluță albastră.

Grafica este diferită și mai există o diferență importantă: „Fruity Crown” are 100 de linii de plată. Șeptarul este cel mai valoros simbol din joc, urmat de struguri și de pepeni, dintre fructe.

ROYAL CROWN

Acțiunea se mută în sala tronului, grila pe care vin și pleacă fructele având în dreapta și în stânga cavaleri animați, în armură din cap până în picioare. Câștigurile se formează și de la cea mai din dreapta rolă către stânga, nu numai de la stânga la dreapta, simbolurile implicate fiind străbătute de o undă de energie.

Așa cum ne-am obișnuit, coroana regală este Wild expandabil. De această dată, ea înlocuiește toate pictogramele, întrucât acest slot nu beneficiază de un Scatter.

CROWN OF VALOR

Quickspin a introdus coroana într-o păcănea bazată pe mecanism Megaways, cu mai multe funcții speciale. Fiecare rostogolire câștigătoare crește cu o unitate valoarea unui contor. Când acesta se umple (e nevoie de 18 câștiguri consecutive), din turn sunt trase 4 Wild-uri de foc, care nimeresc poziții aleatorii de pe role. Orice combinație câștigătoare formată de unul dintre Wild-uri crește multiplicatorul cu o treaptă.

Minim trei simboluri Scatter (BNS) declanșează jocul bonus de rotiri gratuite, în care orice rundă norocoasă duce spre un multiplicator superior. Coroana este cel mai valoros simbol (plătește până la 250x miza).

40 SHINING JEWELS

Coroana se completează perfect cu pietrele prețioase și cu un cufăr cu galbeni. În „40 Shining Jewels” ea este simbol Wild și poate ajuta la obținerea unor câștiguri mari, care fac ca pe ecran să apar mesajul „Cash Time”. Tot ce îți dorești este ca grila să se umple cu șeptari, caz în care primești de 1000 de ori miza rotirii.

Cea mai valoroasă dintre bijuterii este piatra prețioasă roșie, în formă de inimă, în vreme ce cinci cufere oprite pe ecran îți aduc de 500 de ori miza.

SHINING KING MEGAWAYS

„Shining King Megaways” este produs de iSoftBet, care a folosit mecanismul licențiat de Big Time Gaming. În timpul rotirilor gratuite poți beneficia de multiplicator nelimitat, câștigurile vin în cascadă, iar simbolul Mystery se transformă toate într-o pictogramă de același fel. Acestea sunt funcțiile speciale principale ale slotului în care coroana este simbol Bonus.

Patru coroane oprite pe ecran inițiază o serie de 12 rotiri gratuite. Deasupra grilei există o rolă orizontală, pe care simbolurile vin de la dreapta la stânga și se adaugă în combinațiile care plătesc.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial