29 martie 2024
Ceasurile Sekonda: Mereu o Alegere Inspirată

Ceasurile Sekonda: Mereu o Alegere Inspirată

Cei care au descoperit calitatea colecţiilor de ceasuri Sekonda cunosc sloganul acestui brand care este “Fereşte-te de imitaţii scumpe”! Indiferent dacă optezi pentru Sekonda Classic sau Sekonda Fashion, preţurile sunt atât de accesibile încât pot concura şi câştiga detaşat chiar şi faţă de cele mai ieftine imitaţii. 

Însă, acest lucru nu înseamnă, nici pe departe, că alegând ceasuri Sekonda de dame și bărbați renunţi la calitate, precizie sau design atrăgător. Dimpotrivă! Motivul pentru care colecţiile de ceasuri Sekonda bărbăteşti sau de damă au avut succes de-a lungul atâtor ani, este calitatea şi, totodată, preţurile atractive la care se pot achiziţiona. Designul atractiv se remarcă în mulţimea de modele de ceasuri de mână, iar accesibilitatea le diferenţiază detaşat. Sunt ceasuri durabile pe care le vei putea purta mulţi ani la ţinute variate. 

Scurta istorie a brandului Sekonda

Chiar dacă aparţine unui brand britanic, orice ceas Sekonda are legătură cu cele mai vechi fabrici ruseşti de ceasuri, mai exact cele care au produs ceasurile Raketa şi Poljot. În 1966, când Sekonda şi-a început activitatea în Regatul Unit primele ceasuri importate din Rusia au fost rebranduite cu numele Sekonda. Erau ceasuri de înalte calitate şi, totodată, foarte accesibile şi s-au dovedit un succes deplin încă de la început. 

Brandul britanic a conceput strategii extinse de marketing şi a venit cu servicii remarcabile pentru clienţi, motiv pentru care marca a devenit rapid cunoscută. Când a apărut cuarţul, Sekonda a folosit această oportunitate pentru a începe producţia în Hong Kong unde a reuşit să creeze modele mult mai elegante. Astfel, până în 1988, Sekonda a ajuns unul dintre cele mai cunoscute branduri de ceasuri din Marea Britanie, renume pe care şi l-a păstrat până azi datorită orientării continue către inovaţie şi dezvoltare. 

Ceasuri elegante şi inovatoare

Indiferent dacă alegi un ceas de damă Sekonda sau un ceas Sekonda bărbătesc, te vei bucura de un produs bestseller inovator şi elegant la un preţ foarte accesibil. Motivul pentru care brandul a prosperat ajungând atât de cunoscut şi apreciat în întreaga lume este completat de serviciile ireproşabile pentru clienţi. În plus, pe piaţa se găsesc mai multe modele de ceasuri Sekonda elegante şi moderne precum cele din linia Seksy care par special concepute pentru doamnele cu vârsta între 25 şi 35 de ani. 

Sekonda Editions 

Dacă vrei un ceas bărbătesc de calitate cu un aspect elegant, trebuie să iei în considerare Sekonda Editions! Această linie se mândreşte cu câteva modele de ceasuri moderne şi oferă echilibru perfect între eleganţă şi stilul casual. Totodată, este o colecţie bogată care oferă clienţilor o gamă diversificată de opţiuni la preţuri foarte accesibile. 

Prin urmare, dacă vrei un ceas bărbătesc elegant care se poate încadra şi la stil casual, te poţi opri la această ediţie!

Sekonda Seksy  

Seksy by Sekonda este o linie de ceasuri de damă care se remarcă prin glamour şi eleganţă şi, totodată, prin preţurile rezonabile. Întrucât sunt accesorizate cu cristale Swarovski, ceasurile Sekonda Seksy sunt o alegere iconică, îndrăzneaţă şi strălucitoare. Linia a fost dezvoltată în 2004 şi de atunci a avut o evoluţie ascendentă pentru toate modelele de ceasuri pe care le-a lansat. 

Pe lângă aspectul elegant, rafinat şi plin de glamour, ceasurile Seksy by Sekonda se remarcă prin forma carcasei care este foarte armonioasă şi cadranul cu geam cristal mineral care îi conferă durabilitate şi rezistenţă sporită.

Nu este niciun dubiu că Sekonda este un brand uimitor pentru ceasuri de calitate la preţuri accesibile. În vreme ce alte firme au dispărut în timpul crizei de cuarţ, Sekonda a reuşit să transforme momentul într-o oportunitate pentru a produce ceasuri mai ieftine şi, totodată, mai fiabile. Datorită stilului inovator şi a campaniilor de marketing bine realizate, Sekonda nu numai că a reuşit să supravieţuiască concurenţei, dar a şi progresat. 

Sekonda este un lider de marcă în lumea ceasurilor și a bijuteriilor de lux și una dintre cele mai cunoscute mărci. Brandul proiectează ceasuri de peste 30 de ani și este acum disponibil pentru cumpărare de la John Lewis, Debenhams, Selfridges și altele. Gama include piese clasice perfecte pentru purtarea de zi cu zi, precum și stiluri la modă pentru cei care caută ceva mai special.

Sekonda crează noi game de ceasuri inteligente într-un design elegant care a fost inspirat de mărci de lux precum Rolex. Noul ceas inteligent de la Sekonda este un accesoriu atractiv pentru orice ocazie. Poate fi folosit confortabil într-o serie de activități, cum ar fi mersul pe jos, mersul cu bicicleta și alergatul. Ceasul îţi urmărește pașii, distanța parcursă, caloriile arse și poate crea harta paşilor. Pentru a avea acces la toate aceste informaţii, este de ajuns o apasare de buton care realizează sincronizarea ceasului cu telefonul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial