26 aprilie 2024
Cum sa Asortezi Puloverele de Dama Toamna Aceasta

Cum sa Asortezi Puloverele de Dama Toamna Aceasta

Anotimpul rece isi pune cu usurinta amprenta asupra garderobei fiecaruia dintre noi. Uneori, poate parea dificil sa compunem tinute chic, la moda, care sa tina de cald in acelasi timp. Niste pulovere bine alese vor fi cu siguranta piesele care va vor scoate din impas de fiecare data.

Cum alegem modele ideale de pulovere de dama si cum le integram in tinute pentru diferite ocazii? Iata cateva idei care vor inlatura monotonia din viata de zi cu zi!

In primul rand, trebuie sa ai in vedere cateva modele de pulovere, care ar trebui sa se regaseasca in dulapul oricarei femei:

  • Puloverul cu decolteu in V: Acesta face parte dintre modele clasice, care se regasesc in colectia de toamna-iarna de la an la an. Este un model care flateaza cu usurinta silueta, indiferent de tipologia in care te incadrezi.
  • Cardiganul: Este tot un model clasic, care se caracterizeaza prin inchiderea cu ajutorul nasturilor. Este o piesa extrem de confortabila, perfecta pentru zilele de toamna.
  • Puloverul cu guler: Au un caracter functional pronuntat, protejand mai bine in cazul unei clime mai putin prietenoase. In plus, inspira rafinament si se pot folosi pentru a crea efectul de mai multe straturi.
  • Puloverul supradimensionat: Toate articolele oversized sunt foarte la moda datorita faptului ca sunt practice si ascund cu usurinta micile imperfectiuni.
  • Puloverele scurte: Acestea sunt inspirate din crop top-uri si sunt adesea preferate de adolescente. Desi arata extrem de cool, nu sunt potrivite decat pentru o vreme ceva mai calduroasa.

In al doilea rand, desi poate ai deja aceste piese sau o mare parte a acestora, poate fi dificil sa le incluzi in tinute care sa arate fresh si sa iti complimenteze silueta. Puloverele nu sunt nici pe departe piese plictisitoare, ci sunt extrem de versatile si se pot integra intr-o sumedenie de tinute:

  • Alege pulovere de culoare deschisa! In anotimpul rece, majoritatea persoanelor exclud cu totul nuantele de bej sau culorile pastel, optand pentru negru sau bleumarin. Un pulover moale, intr-o culoare deschisa, putin oversized, asortat cu pantaloni intr-o nuanta similara te vor scoate cu siguranta din anonimat. Acestea arata extrem de bine, indiferent de anotimp.
  • Daca ai nevoie de o piesa practica, care sa se potriveasca cu jachete de piele sau paltoane cu revere in V, poti opta pentru un pulover cu guler rulat. Acesta iti va tine de cald, fara a fi purtat cu o esarfa.
  • Nu trebuie sa te feresti nici de pulovere de dama elegante, care se disting prin detalii din dantela sau croieli deosebite. Acestea pot fi combinate cu usurinta cu o fusta mini si cizme lungi, cu toc sau cu talpa plana. Pentru zilele mai friguroase, poti inlocui fusta cu o pereche de pantaloni cu dunga, care vor completa perfect un look sofisticat.
  • Daca adori puloverele tricotate, le poti aduce in actualitate cu accesoriile potrivite. O esarfa cu un impimeu indraznet sau un colier masiv poate fi detaliul care lipseste din tinuta ta.
  • O alta piesa extrem de apreciata sunt puloverele de dama lungi, tip rochie, care constituie piesa centrala a tinutei. Acestea pot fi accesorizate folosind o curea lata, care sa evidentieze talia. Niste cizme si o palarie din fetru ar putea completa perfect intreg ansamblul vestimentar.
  • Daca nu stii cum sa stilizezi un pulover cu decolteu in V sau cu decolteu rotund, poti incerca sa adaugi o camasa pe dedesubt. Nu trebuie sa te limitezi la clasica camasa alba, ci poti fi indrazneata in combinarea culorilor si imprimeurilor.

Moduri de a accesoriza puloverul cu bijuterii

  • Pulover cu anchior V si colier statement – Puloverele cu anchior V se pot accesoriza cu diverse bijuterii, dar vor arata fabulos cu un colier statement auriu cu cristale sau pietre semipretioase.
  • Pulover cu guler larg cu falduri si cercei si bratara manseta – Acest tip de pulover pune accentul pe gat si este imposibil de accesorizat cu coliere. Insa va arata superb cu cercei si o bratara de tip manseta care sa puna in evidenta tonurile puloverului.
  • Pulover la baza gatului cu colier  – Daca ai ales un pulover cu gat de tip barca, il poti accesoriza cu un colier simplu sau chiar si cu un choker. De asemenea, va arata incredibil cu un colier in mai multe straturi.
  • Pulover pe gat cu cercei si bratara supradimensionate – Un pulover pe gat, mulat pe corp, iti va pune in evidenta silueta si va fi completat perfect de o pereche de cercei si o bratara supradimensionate. 

Acestea sunt doar cateva sugestii care te vor salva in zilele in care esti pur si simplu lipsita de inspiratie. Totusi, variantele raman nelimitate si iti poti lasa creativitatea sa isi puna amprenta asupra stilului tau vestimentar! Nu ezita sa fii deosebita!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial