2 mai 2024
Ce veste şocantă a primit o bunică din Târgovişte de la nepoata sa!

Ce veste şocantă a primit o bunică din Târgovişte de la nepoata sa!

vit2Acuzatii grave la adresa unui tanar de 31 de ani, din Targoviste. O nepoata de-a lui de 13 ani il acuza ca ar fi violat-o. Adolescenta i-a povestit bunicii ca barbatul ar fi incuiat-o intr-o camera si acolo ar fi abuzat de ea.

Cel reclamat se apara insa si sustine ca nu i-a facut niciun rau copilei care, in realitate, ar incearca sa justifice astfel o relatie pe care o are cu un baiat din oras. Cazul a ajuns in atentia politistilor, care trebuie sa lamureasca lucrurile.

Fata este in clasa a opta si locuieste cu bunica. Parintii ei sunt divortati si plecati peste hotare, la munca. Zilele trecute, adolescenta a ajuns acasa plangand si i-a marturisit bunicii ca ar fi fost violata de varul tatalui ei.

Tanarul reclamat sustine insa ca toate acuzatiile ce i se aduc sunt nefondate iar fata nu vrea decat sa se razbune.

vit1“Stiam ca vorbeste cu el, dar ca copii. M-am luat de ea. Si ea m-a parat lui mamai-sa ca vezi Doamne eu as fi tras de ea. Ma acuza pe mine pe nedrept. Spune ca o hartuiam, ca trageam de ea, dar ADN-ul isi va face treaba. Sunt nevinovat, nu mi-e frica”, a spus Cezar Adrian Stoica, tanarul reclamat.

Vecinii au ramas umiti cand au aflat de povestea iscata intre unchi si nepoata.

vitPolitistii au deschis dosar penal pe numele celui reclamat pentru viol. Verifica atent insa toate probele pentru a constata daca acuzatiile sunt sau nu adevarate.

Hotarator in derularea anchetei este verdictul medicului legist unde copila a fost trimisa pentru un consult de specialitate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial