3 mai 2024
Ce se întâmplă pe şantierul Dispensarului TBC din Târgovişte

Ce se întâmplă pe şantierul Dispensarului TBC din Târgovişte

tbc1Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a efectuat, alături de managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Radu Petrescu, o vizită de lucru pe şantierul Dispensarului TBC din municipiul Târgovişte (zona Dealu Mare), obiectiv supus unor reparaţii capitale prin lucrări de reabilitare, consolidare și  refacere a acoperişului. Valoarea proiectului este de 1,6 milioane lei, fonduri ce vor trebui asigurate de Ministerul Sănătăţii în proporţie de 90%.

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu: ”Este unul din cele 4 proiecte pe care le avem licitate şi adjudecate şi singurul la care lucrăm, deocamdată, deşi nu avem, încă, până în luna aprilie, niciun fel de alocări financiare de la Ministerul Sănătăţii. Anul trecut, toate cele 4 obiective erau prinse în lista de investiţii cu finanţare completă. Am făcut cel puţin 4-5 demersuri de la începutul anului până acum, ca să ne comunice Ministerul cât finanţează din aceste lucrări, dar încă nu avem un răspuns oficial. Sperăm ca, până la urmă, guvernul (…)să dea banii, pentru că niciodată nu am avut un blocaj de tipul celui pe care-l avem astăzi în derularea fondurilor; şi nu doar pe Ministerul Sănătăţii, ci pe absolut toate ministerele”.

tbcStadiul lucrărilor de la Dispensarului TBC este de 35%, până în prezent       efectuându-se   următoarele lucrări: învelitoare țiglă metalică; reparatii șarpantă; pardoseli parter+etaj(polistiren, placă beton armat, șapă egalizare);  suprabetonare laborator etaj; rețea interioară canalizare; rețea de apă interioară;  întindere cabluri sistem incendiu; întindere cabluri instalații electrice; desfacere ferestre existente, execuție zidării;  finisaje interioare; canalizare exterioară.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial