25 aprilie 2024
SC lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, dotări ANTICE și DE DEMULT!

SC lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, dotări ANTICE și DE DEMULT!

ldpPreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a efectuat o vizită de lucru la două dintre bazele de lucru ale SC Lucrări Drumuri și Poduri SA Dâmbovița (SC LDP SA) în vederea cunoașterii problemelor cu care se confruntă și îmbunătățirii activității pe care societatea o desfășoară.

SC LDP SA Dâmbovița are 4 puncte de lucru în județ, acestea aflându-se în localitățile: Dragomirești, Pucioasa, Comișani și Malu cu Flori, ultimul deservind zona Gemenea – Pucheni – Văleni Dâmbovița, funcționând doar pe perioada iernii.

Alături de directorul general al SC LDP Dâmbovița, Alin Manole, președintele Adrian Țuțuianu a bifat astăzi punctele de lucru din Pucioasa și Dragomirești. Despre situația existentă la cele două baze, șeful administrației județene a precizat:

” La punctul de lucru de la Pucioasa, dotările sunt antice şi de demult, staţia pentru producţie de asfalt este românească, adusă în anii ’90, depăşită total din punct de vedere tehnic şi mai ales din perspectiva protecţiei mediului. Ca atare, ea nu funcţionează şi nu va funcţiona probabil niciodată. Să vedem cum valorificăm ce rezultă din ea şi cum folosim la Dragomireşti anumite componente de aici.

Trebuie să gândim pe viitor că foarte multe locații din astea înseamnă şi foarte multe costuri cu paza, întreținerea, cu salariații. Baza SC LDP Dragomireşti este un loc în care există activitate şi parcă ai altă stare de spirit când vezi că lucrurile merg.

Aici sunt două staţii de asfalt, una mai veche, de producţie românească şi de capacitate mai mică, pe care o folosim la lucrări foarte mici, şi o staţie de asfalt nouă, cumpărată de CJD în urmă cu 3 ani,          într-un sistem de leasing, la un preţ pe care eu îl consider foarte mare, de 1,2 milioane euro. Am plătit ratele, mai sunt de plată 10 miliarde şi închidem acest subiect.

Este zona cea mai importantă a SC LDP, fără cele două staţii de asfaltare nu poţi să spui că ai societate de drumuri şi poduri la nivel judeţean”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial