31 mai 2023

Ce RAZIE au făcut poliţiştii din Târgovişte, în ultima zi a anului!

razvad250414-3Razie a poliţiştilor din Târgovişte

În ziua de 31 decembrie 2015, în intervalul orar 06:00-10:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi secţiilor de poliţii rurale din arondare au desfăşurat o razie pe teritoriul de competenţă, pentru asigurarea climatului de legalitate a mediului de afaceri.

Astfel, în cadrul celor 12 filtre instituite, poliţiştii au verificat 170 de persoane şi autovehicule şi au efectuat controale la 43 de societăţi comerciale.

În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată, în valoare de 1.200 de lei.

Exemple :

În urma controlului efectuat la o societate comercială din Cojasca, poliţiştii au descoperit 160 de ţigarete, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a agentului economic în conformitate cu Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, bunurile descoperite fiind ridicate în vederea confiscării.

Alţi doi administratori au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, după ce au expus spre comercializare 11 sticle de vin a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial