3 mai 2024

Ce propuneri de guvernare are PSD Dâmboviţa!

www.mariusbuga.ro_images_atutuianu1„Programul de guvernare al PSD este finalizat. Județul Dâmbovița a transmis propuneri legate de programul de guvernare și pot să vă spun că într-un fel sau altul toate propunerile noastre se regăsesc în program. Am propus un Program Național de sprijin pentru industria de apărare și industria de apărare va avea sprijin în cadrul Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare.

Am propus un Program național de dezvoltare a stațiunilor turistice existente și de înființare de stațiuni turistice noi, din perspectiva interesului nostru pentru stațiunea Moroieni-Padina- Peștera.

În al treilea rând am depus peste 300 de fișe de proiect care să fie avute în vedere la Programul Național de Dezvoltare Locală – Ordonanța 28/2013, fișe de proiect care privesc toate unitățile administrativ teritoriale din județ.

Am stabilit ca programul de guvernare să fie prezentat pe secțiuni, să fie dezbătut în toate organizațiile locale, la întâlnirile cu cetățenii, în așa fel încât oamenii să înțeleagă foarte exact care ne sunt propunerile pentru o viitoare guvernare a Partidului Social Democrat”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial