2 mai 2024
Ce figură frumoasă a făcut FC Aninoasa cu SCM Piteşti!

Ce figură frumoasă a făcut FC Aninoasa cu SCM Piteşti!

fc-aninFC Aninoasa s-a dovedit încă o dată invincibilă pe teren propriu, după ce a încheiat nedecis, 1-1, duelul cu SCM Pitești, liderul seriei C3. Gruparea din vecinătatea Târgoviște s-a mobilizat la maximum și a terminat disputa cu argeșenii cu fruntea sus, dar și în aplauzele suporterilor prezenți la stadion. Antrenorul Cristi Bălașa a gândit foarte bine formula de echipă a Aninoasei pentru acest joc, chiar dacă întâmpina numeroase probleme de lot înaintea acestuia.

Fără Cernea, Ștefan, Rusu (toți accidentați), Diță (suspendat) și Ș. Ion (plecat), divizionara C dâmbovițeană s-a dovedit din nou o “nucă” tare pentru trupa lui Nicolae Dică, așa cum a fost și în stagiunea precedentă. După un început echilibrat de meci, Năstăsie l-a întins serios pe Bărboiu, printr-un șut lângă bară (15), iar apoi Grigorescu s-a aflat la un pas de deschiderea scorului (17), care s-a scurs pe lângă bară.

Aninoasa are o nouă ocazie în minutul 20, dar șutul lui Călinescu, din 10-12, nu a prins cadrul porții. Pe final de repriză, Pahonțu a irosit și el modificarea tabelei (40), după care, la capătul ocaziilor ratate de Tănasă (41) și Șerban (42 – șut în transversală), SCM a deschis scorul, prin Panait, în ultimul minut al primei reprize.

Aninoasa a ieșit la atac mai mult în actul secund, iar roadele s-au văzut imediat. La capătul ocaziilor irosite de Șerban (48), Panait (50) și David (56), dâmbovițenii au restabilit egalitatea prin golgeterul Neguț (66). Acesta a înscris cu capul pe lângă portar, din zona careului mic, după ce mingea a circulat pe traseul Grigorescu Calofir Neguț.

Jocul prestat de cele două echipe a fost spectaculos și în ultima parte a întâlnirii, când ocaziile au alternat de la o poartă la alta. Aninoasa a avut șansa ei de a ieși câștigătoare, dar execuțiile lui Coman (74), Huțușoru (83) și Neguț (90+1) au fost stopate excelent de Udeanu. În schimb, echipa piteșteană a avut și ea sansa ei la victorie, dar șuturile lui Albu (72), Șandru (81), Tănasă (88) nu au prins cadrul porții, iar cel al lui Șerban a fost parat excelent de Bărboiu.

La finalul întâlnirii, jucătorii și conducerea tehnică a Aninoasei au dedicat punctul obținut cu SCM, colegului lor, George Rusu, jucător ce a suferit o accidentare dură la unul dintre ultimele antrenamente dinaintea jocului. Aninoasa va întâlni în ultima deplasare a turului pe CS U Craiova II.

FC Aninoasa SCM Pitești 1-1 (0-1)

Marcatori: Neguț (66)/ Panait (44).

Aninoasa: Bărboiu Marina, Coman, Pahonțu, V. Niculae (57 Maican) Călinescu, Dinu, Penescu, Grigorescu Calofir (76 Huțușoru), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Pitești: Udeanu Negoiță, Cotigă, Deaconescu, Șandru – Șerban, Panait, Grecu (73 Oancea), David (60 Albu) Năstăsie, Tănasă. Antrenor: Nicolae Dică.

Stadion “Comunal”(Aninoasa). Spectatori: 250.

Au arbitrat: Andrei Moroiță (Ploiești) Valentin Dumitru (Gherghița PH), Dragoș Radu (Dragomirești IF). Observatori FRF: Valeriu Ioniță și Valentin Epure (ambii din București).

Cartonașe galbene: Marina (3), Neguț (79)/ David (30).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial