7 mai 2024
Ce a pățit bărbatul care a vrut să-i dea foc unui consătean

Ce a pățit bărbatul care a vrut să-i dea foc unui consătean

Se complică lucrurile pentru bărbatul, de 35 de ani, din Crângași, Conțești, care era în arest la domiciliu, după ce a încercat să îi dea foc unui consătean.

”Cel în cauză nu a fost identificat la domiciliu de către polițiști, ulterior fiind depistat pe raza localității Conțești.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de ”evadarea”, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

Acesta se afla sub măsura preventivă după ce, la data de3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, l-au reținut pentru 24 de ore, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cel în cauză era cercetat după ce, în după-amiaza zilei de 3 octombrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un magazin din localitatea Boteni, pe fondul consumului de alcool, ar fi stropit cu o substanță inflamabilă un bărbat de 40 de ani, din Boteni.

La acel moment, bănuitul a fost prezentat magistraților, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile și, ulterior, în urma contestației admise, față de acesta s-a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează Poliția Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial