26 aprilie 2024
CĂZĂTURĂ FATALĂ în cimitirul din Mătăsaru! Un bărbat, de 63 de ani, şi-a găsit sfârşitul după ce s-a prăbuşit de la 10 metri înălţime

CĂZĂTURĂ FATALĂ în cimitirul din Mătăsaru! Un bărbat, de 63 de ani, şi-a găsit sfârşitul după ce s-a prăbuşit de la 10 metri înălţime

mat2Un barbat de 63 de ani din Dambovita, si-a gasit sfarsitul in cimitirul din localitate. Omul fusese rugat sa taie crengile unui tei, dar, la un moment dat, una dintre ele a cedat, iar victima a cazut de la aproape 10 metri inaltime.

mat5O clipa de neatentie, dar si lipsa unui echipament adecvat de protectie, i-au adus moartea barbatului care fusese platit de o femeie din sat sa taie crengile uscate ale unui tei, ce stateau sa cada peste crucile de marmura din cimitir. La un moment dat, una din crengi s-a rupt, iar barbatul s-a dezechilibrat si a picat de la inaltime, povestesc martorii.

mat3“L-a luat cineva sa taie un tei. Nu s-a legat bine si s-a rupt o craca mare si l-a lovit peste fata si l-a trantit”, spune o martora.

mat1“A zis ca fiind sustinut de franghie, poate ramane suspendat, dar el fiind legat mai sus, greutatea a venit si l-a indreptat spre scara si practic scara l-a dat peste cap”, explica localnic. “Trebuia sa aiba centura, n-a avut centura, l-a batut vantul.”

matMartorii au sunat la 112, iar la fata locului a sosit un echipaj SMURD, cu elicopter. Medicii au incercat sa il resuciteze pe ranit pret de cateva zeci de minute, insa eforturile lor au fost in zadar.

mat4Oamenii din sat obisnuiau des sa apeleze la serviciile barbatului, care era priceput la aproape orice, spun rudele. “Avea curajul asta de a se urca la inaltime, dar numai ca i-a fost fatal”, explica o ruda. “Saptamana trecuta a taiat in padurea din spatele meu, mai sus ca asta. L-a luat la curatat pana jos.”

Familia l-a condus pe ultimul drum pe barbat, chiar in ziua de Florii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial