18 aprilie 2024

Mall de 40 de milioane de euro, la Târgovişte! Unde se va construi

malltgv„Am fost contactaţi recent de reprezentanţii Fondului de Investiţii cu care am avut discuţii repetate. Aceştia mi-au comunicat că foarte curând o să primim şi în scris intenţia dumnealor de a investi în ceea ce înseamnă construcţia unui mall.

Au avansat şi o cifră, undeva la 40 milioane de euro pentru respectiva investiţie. Aştept comunicarea oficială, după care vom urma procedurile legale, respectiv aprobarea concesiunii, aprobarea asocierii…

Vom vedea care va fi modalitatea juridică pe care o vom utiliza. Cu siguranţă însă voi pune pe primul loc interesele locuitorilor judeţului Dâmboviţa pe ceea ce înseamnă această zonă.

Dacă dumnealor vor mai mult de 7 ha, am anunţat disponibilitatea CJD ca pe viitor să renunţăm la construcţia acelei săli de sport şi a arenelor de tenis (Complexul Sportiv), urmând ca în parteneriat cu Primăria Târgovişte să discutăm o posibilă relocare a acestora în proximitatea Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial