1 mai 2024

Caz şocant la Iedera. O femeie şi-a incendiat fratele cu spirt. „A ieșit cu focul pe el”

moren2Caz șocant la Iedera, în județul Dâmbovița.

O femeie de 71 de ani a fost reținută de polițiști, după ce a recunoscut că și-a incendiat fratele.

Bărbatul a supraviețuit, dar este la spital, cu arsuri pe față. În explicațiile date în fața anchetatorilor, pensionara susține că era revoltată că fratele îi făcea numai necazuri și îi fura diverse lucruri din casă și din curte. Într-un acces de furie, femeia și-a pierdut controlul.

Cei doi frați au casele învecinate. Apropiații lor povestesc că bătrâna s-a plâns de nenumărate ori că fratele îi fura lemne și alte lucruri din gospodărie. După ultima ceartă, lucrurile au degenerat.

moren4Cumnata victimei: „Făceam mâncare și dintr-o dată am văzut că a ieșit cu focul pe el, din casă.”

Reporter: „Cine i-a dat foc?”

Cumnată: „Sora lui. Cu spirt, nu știu cu ce.”

Reporter: „Pe ce motiv?”

Cumnată: „Că i-a furat din curte.”

moren3Martor: „A intrat în curte cu ceva în mână, un ibric, nu știu ce avea în el, am văzut-o din bucătărie și fratele în spatele ei. După aceea am auzit că i-a pus foc lui frati-său. Nu mă gândeam la așa ceva. Dacă știam eu că are benzină, spirt, mă duceam la ea: „Ce faci, mă?! Ești nebună?!”

Martor: „Era ars aici, pe aici, în cap, pe spate. Când am venit, el ieșise din casă și eu am intrat să sting focul.”

Martorii au apelat numărul de urgență 112, iar un echipaj de la ambulanță l-a dus repede pe rănit la spitalul din Moreni.

moren1Constantin Codrea, director medical Spitalul Moreni: „Un pacient de 66 de ani care a fost adus la camera de gardă cu arsură facială de gradul doi și arsură toracică tot de gradul doi, în urma unei agresiuni domestice. I s-a acordat primul ajutor, după care a fost trimis la secția de chirurgie plastică a Spitalului Județean Târgoviște.”

moren5Rănitul a rămas internat în spital. Sora lui a fost audiată de polițiști și și-a recunoscut vina în fața anchetatorilor.

Femeia de 71 de ani a fost reținută pentru 24 de ore. Este cercetată penal pentru violență în familie. Procurorii au decis însă să fie cercetată sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial