29 martie 2024

Accident la Săcuieni. Un şofer a aţipit la volan şi a intrat în plin într-o dubă şi într-un contor de gaze

sacui5Oboseala era sa ii aduca sfarsitul unui sofer, de 51 de ani, din judetul Dambovita. Omul povesteste ca a atipit pentru cateva secunde in timp ce sofa camioneta de serviciu si s-a trezit brusc dupa ce a intrat in plin intr-o duba parcata in fata unei case si intr-un contor de gaze.

Din fericire, in acel moment acolo nu se afla nimeni, insa masina parcata a fost avariata aproape in totalitate.

sacui4Accidentul a avut loc pe Drumul National 72, intre Targoviste si Ploiesti, in localitatea Săcuieni. Soferul, de 51 de ani, povesteste ca a parcurs cateva sute de kilometri si era obosit, cand la un moment dat ar fi atipit, a iesit de pe sensul sau de mers si a izbit in plin o duba ce era parcata pe un podet.

sacuiŞoferul camionetei, : “M-a luat somnul. Erati obosit? Normal, daca m-a luat somnul. Veneati de la drum lung? Da. Am atipit, da… M-am trezit in masina”

Proprietarii masinii avariate povestesc ca abia isi cumparasera duba de curand si urma sa o inscrie. Acum s-au ales cu o paguba uriasa.

sacui1GEORGEL MĂNDECI, proprietarul dubei: “Am lasat masina pe pod si am auzit odata o bubuitura mare. Cand am iesit afara, masina mi-a fost aruncata in gard, in cutia de gaze. N-am ce sa ii mai fac la masina, e rupa pe jumatate, va dati seama ce viteza a avut!”

CORINA MANDECI, soţia proprietarului dubei: “De abia am luat-o, poimaine trebuia sa o ducem sa o inscriem. Si muncim, am muncit pentru masina asta”

sacui6Masina avariata a fost impinsa intr-un contor pe gaze, pe care l-a fisurat. Localnicii povestesc ca s-au speriat teribil cand au simtit mirosul puternic de gaz ce emana de acolo

Proprietara contorului avariat-m-am speriat foarte tare, putea sa buseasca casa de la gaze, s-a spart conducta de gaze, sunt insarcinata si m-am speriat foarte tare

sacui3Localnică-m-a speriat rau! Am 89 de ani, daca eram eu aici, ma facea praf!

sacui2O echipa de la societatea de distributie a gazelor a oprit in cele din urma furnizarea in acea locatie si a inlaturat pericolul. O ancheta urmeaza sa lamureasca exact cum s-a produs accidentul si cum vor fi despagubiti cei cu duba avariata.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial