25 aprilie 2024
Caz șocant în Ploiești. O studentă a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin. “S-ar fi simțit foarte slabită, iar acest lucru i-ar fi dat putere”

Caz șocant în Ploiești. O studentă a tăiat gâtul unei pisici în camera de cămin. “S-ar fi simțit foarte slabită, iar acest lucru i-ar fi dat putere”

S-au petrecut scene șocante în campusul Universității Petrol și Gaze din Ploiești. O studentă este bănuită că ar fi ucis o pisică în baie, în cadrul unui ritual satanic.

Fata i-ar fi povestit colegei de cameră că se simte slăbită și că va prinde puteri dacă bea sângele animalului. Șocată, martora a anunțat imediat conducerea, care, la rândul său, a alertat Poliția.

Studenta bănuită este în anul I. A primit o cameră la etajul trei al campusului universității, unde locuia împreună cu o colegă. În urmă cu câteva seri, cea din urmă a mers speriată la administratora campusului și i-a povestit planul diabolic al colegei sale.

Ilona Pleșa, colegă a studentei: “Am descoperit cu stupoare faptul că studenta făcea anumite ritualuri în cameră. Cu cărți, sare, lumânări… I-ar fi povestit colegei că ar fi omorât o pisica. A ademenit-o în cameră cu ceva carne, ar fi mers în baie și i-ar fi tăiat gâtul. Studenta ar fi făcut acest ritual deoarece în ziua respectivă s-ar fi simțit foarte slabită, iar acest lucru i-ar fi dat putere”.

Cei din conducere au găsit animalul aruncat în curtea campusului, într-o baltă de sânge. În interiorul camerei au fost găsite mai multe lumânări și cărți despre moarte și ritualuri demonice. Întâmplarea i-a bulversat pe toți tinerii din campus.

Vlad Bontu, coleg al studente: “Eeste o fată care nu prea iese din cameră, nu zicea niciodată nimic”.

Reporter: “Nu vorbea cu voi?”.

Vlad Bontu, coleg al studente: “Niciodată”.

Reporter: “Retrasă?”.

Vlad Bontu, coleg al studentei: “Foarte! Se vedea pe fata ei că e mai antisocială, dar nici în halul ăsta”.

Alexandra Petre, colegă a studentei: “Este un cămin unde nu s-au mai întâmplat incidente majore. Aveam acest pisoiaș, era motanul căminului nostru, îi dădeam să mănânce”.

Reporter: “Cum ți s-a părut colega respectivă?”.

Alexandra Petre, colegă a studentei: “O fată timidă, retrasă, nu vorbea cu nimeni”.

Consiliul de conducere al universității s-a întrunit de urgență și a luat primele masuri.

Prof. Univ. Mirela Dulgheru, purtător de cuvânt UPG Ploiești: “Am fost anunțați de comportamentul crud și necivilizat al unei studente, care înțeleg că făcea ceva ritualuri și a sacrificat o pisică. Pentru confortul psihic, pentru siguranța studenților, Consiliul de Administrație a hotărât evacuarea acesteia din cămin până la încheierea cercetării penale”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru cruzime față de animale. 
Deocamdată, studenta nu a fost încă audiată. Anchetatorii au mers în campus și au ridicat mai multe probe. Pisica urmează să fie autopsiată și să se stabilească exact cum s-a produs sfârșitul bietului animal.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial