2 mai 2024
Caz cutremurător, la Dobra! Nou-născut ÎNGROPAT în curtea casei!

Caz cutremurător, la Dobra! Nou-născut ÎNGROPAT în curtea casei!

prun2Planeaza suspiciuni infioratoare la adresa unei femei si a sotului ei, la Dobra. Cei doi sunt audiati intr-un dosar penal pentru pruncucidere.

Tanara, de 38 de ani, mama a cinci copii, ce era insarcinata in luna a saptea, sustine ca s-a simtit rau si a pierdut sarcina.

prun1Apoi, in taina, sotul ei a ingropat fatul in gradina din curtea casei.

prun3Cand a ajuns la spital, iar doctorii au vazut ca femeia sangera abundent si le-a povestit de pruncul ingropat acestia au sunat imediat la politie.

Urmeaza ca legistii sa faca necropsia cadavrului si daca se va stabili ca fatul s-a nascut viu cei doi soti risca inchisoarea.

prunMARIA ANGHEL – vecină: “Mai ales si-n postul asta… Avea toate posibilitatile, e tanara, se luau pastile, putea sa fie protejata, mama…”

Asistentii sociali spun ca habar nu aveau ca femeia este insarcinata pentru a sasea oara si ca nu li s-a plans ca ar avea nevoie de ajutorprun5

DANIELA ANDRONACHE – asistent social Primăria comunei Dobra: “Domnul primar a venit si ne-a anuntat, ca o fata de aici si-a omorat copilul nou-nascut. Chiar nu stiu ca a fost insarcinata!”< prun6

GHEORGHE NICA – primarul comunei Dobra: “Un copil mort, omorat de maica-sa, nou nascut. Am venit sa ma interesez care e situatia. Si eu am ramas surprins ca s-a intamplat asa ceva”

Vecinii au numai cuvinte de lauda la adresa femeii si nu le vine sa creada ca ar fi fost capabila de un asemenea gest socant

ELENA SAVA – vecină: “Are grija de copii, are 5 copii. Copiii se duc la scoala, sotul la serviciu, dumneaei vede de casa, e o femeie foarte buna, foarte cuminte si gospodina”prun7< Pacienta a ramas internata in Sectia Ginecologie a Spitalului Judetean Targoviste. Dupa ce legistii vor da verdictul cu privire la moartea pruncului politistii vor afla daca femeia si barbatul ei se fac, sau nu, vinovati de pruncucidere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial