28 aprilie 2024
Căutări cu elicopterul pentru găsirea unei femei dispărute dintr-un centru social din Dâmbovicioara, Argeș

Căutări cu elicopterul pentru găsirea unei femei dispărute dintr-un centru social din Dâmbovicioara, Argeș

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitei ELENA GABRIELA BRĂTAN, de 86 de ani, care a plecat de la un centru de îngrijire pentru vârstnici, de pe raza comunei Dâmbovicioara, și nu a mai revenit.

Femeia are domiciliul pe raza municipiului Brașov, și este cunoscută cu afecțiuni medicale. Au fost efectuate căutări de către polițiști și jandarmii argeșeni, împreună cu un grup de voluntari, însă până la acest moment, femeia în cauză nu a fost identificată. Semnalmente: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere. Vestimentația la momentul plecării: plover crem/bej, cu dungi (roșu, galben și portocaliu), pantalon fâș negru, încălțăminte de culoare albastra, tip papuci. _Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

UPDATE – Căutări persoană dispărută La activitățile de căutare desfășurate ca urmare a sesizării privind plecarea voluntară a femeii de 86 de ani, de pe raza comunei Dâmbovicioara, participă, în sprijinul polițiștilor câmpulungeni, și un echipaj canin din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, jandarmi și pompieri argeșeni, lucrători din cadrul Salvamont, precum și voluntari din localitate. De asemenea, a fost primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, verificările au vizat și domiciliul persoanei în cauză, proximitatea domiciliului, unitățile spitalicești precum și în zonele cunoscute a fi fost frecventate anterior de aceasta, însă, până la acest moment, persoana nu a fost găsită. Activitățile de căutare vor continua.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial