28 aprilie 2024
Câteva SMS-uri de dragoste au adus MOARTEA într-o familie din Dâmboviţa!

Câteva SMS-uri de dragoste au adus MOARTEA într-o familie din Dâmboviţa!

Imaginea mortii tatalui ei o va marca pe viata pe o adolescenta de 15 ani, din Dambovita!

Dupa ce s-a intors de la scoala, fata a avut parte de o imagine de groaza acasa – tatal ei isi luase zilele.

Adolescenta a sunat dupa ajutor, dar in zadar. Aproapiatii barbatului spun ca omul a suferit o depresie puternica dupa ce sotia lui i-ar fi gasit pe telefon mesaje de dragoste de la o alta femeie, iar din cauza asta ar fi vrut sa divorteze de el.

Gandul ca va ramane singur l-a coplesit, povestesc prietenii sai, ducandu-l in pragul sinuciderii.

“Am auzit tipand, a fugit nevasta-mea, la urma si fiul meu, zic – ma, ce s-a intamplat de nu mai vin?! Cand m-am dus l-am gasit, il daduse jos p-acolo, prin podul ala. Cum se intelegea cu sotia? Foarte bine. Nu bine, foarte bine!”, ne-a declarat Nae Condei.

“Un baiat foarte bun, foarte bun, foarte cuminte, n-avem ce sa spunem de el, nu stiu. Gospodarie, uitati-va ce gospodarie are, a facut pacat Dumnezeu ca l-a luat”, ne-a marturisit Ioana Chita.

Omul nu a lasat in urma nici un bilet de adio. Cei apropiati au aflat insa de la sotia lui ca de curand aceasta ii gasise mai multe sms-uri pe telefon de la o femeie de care parea atras. Dovada de infidelitate ar fi determinat-o pe sotie sa-i spuna ca vrea sa-l paraseasca, iar vorbele l-au marcat atat de mult incat a facut gestul extrem.

“In urma verificarilor, s-a stabilit ca barbatul avusese neintelegeri in familie, ancheta continua pentru a se stabili care au fost imprejurarile decesului”, ne-a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Cu sufletele impietrite de durere, rudele l-au condus pe ultimul drum. In urma il plang cu lacrimi amare sotia, fata si parintii ce nu-si mai revin din soc.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial