18 aprilie 2024

Câtă durere pe această familie. Le-a murit fiul, iar acum le-a ars casa…

pita5Necazuri fără sfârşit într-o familie din Pitaru, comuna Potlogi. În urmă cu trei luni, proprietarilor casei le-a murit băiatul, de 30 de ani, într-un accident de muncă, iar marți dimineaţă le-a ars casa.

pitaÎn locuinţă se afla nora, rămasă văduvă, însărcinată în şapte luni, băieţelul ei de 5 ani şi o bătrână. Femeia de 86 de ani a fost cât pe ce să ardă de vie.

Proprietară: ”Mi-a murit tata, acum 9 luni, pe urma băiatul, acum accidetul ăsta… Două înmormântări şi un foc.”

pita1Întreaga comunitate din Pitaru este mişcată de durerea acestei familii. În nici un an oamenii au avut două înmormântări, iar de dimineaţă un incendiu violent le-a ars totul din locuinţă.

În casă erau nora, nepoţelul şi soacra acesteia, de 86 de ani. În ultimul moment, tânăra a reuşit să o scoată pe bătrână din flăcări. Apoi, au asistat neputincioase cum focul le înghite totul.

pita3Tânăra, însărcinată în şapte luni, a rămas văduvă la numai 22 de ani. Soţul i-a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri în construcţie, unde muncea.

pita4A lăsat în urmă un băieţel de 5 ani. Femeia a rămas în casa socrilor, însă acum nu mai ştie încotro s-o apuce.

Vecinii au văzut fumul gros, dar când s-au apropiat au realizat că nu au cum să ajute la stingerea incendiului, care se extindea extrem de repede.

pita2Pompierii au ajuns destul de repede la locul intervenţiei, povestesc martorii, însă flăcările apucaseră să înghită totul.

Orice ajutor le-ar fi binevenit. Au nevoie de alimente, de haine şi de materiale de construcţii.

Pentru moment, proprietarii şi ai lor se vor adăposti la rude, dar speră că se vor găsi oameni inimoşi care să îi ajute să îşi refacă locuinţa.

DATE DE CONTACT ALE FAMILIEI:
Telefon: +40725880099
Adresă: Cecilia Ion, Strada Fundătura Serafim, sat Pitaru, comuna Potlogi.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial