29 martie 2024
Camera de Comerț , Industrie și Agricultură – Gala Women in Economy 2023, ediția a V-a

Camera de Comerț , Industrie și Agricultură – Gala Women in Economy 2023, ediția a V-a

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița reprezentată de doamna Director General, Ștefania Stroică, a participat ieri, 6 martie 2023, la Gala Women in Economy 2023, ediția a V-a, la Ateneul Român.

Gala WOMEN IN ECONOMY, organizată de CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, se bucură an de an de prezența reprezentanților de marcă ai mediului de afaceri la nivel național, parteneri și reprezentanți ai instituțiilor care susțin implicarea și dezvoltarea inițiativelor feminine în afaceri, în societate sau în cultură.

Antreprenoriatul feminin este un fenomen global care a crescut semnificativ în ultimele decenii, iar femeile sunt acum din ce în ce mai multe în numărul de antreprenori și proprietari de afaceri, având multiple beneficii, inclusiv autonomie, independență financiară și flexibilitatea de a lucra de acasă sau de la distanță. Femeile antreprenori pot aduce, de asemenea, o abordare unică la conducerea unei afaceri, o perspectivă proaspătă și o abilitate de a construi comunitatea în jurul afacerii lor.

Cu toate acestea, antreprenoriatul feminin întâmpină și provocări specifice, cum ar fi accesul la finanțare, discriminarea de gen și bariere culturale. De aceea, este important să existe sprijin și resurse pentru femeile antreprenori, inclusiv programe de formare, mentorat și acces la finanțare.

În general, antreprenoriatul feminin și reziliența în afaceri sunt două subiecte importante care trebuie să fie luate în considerare în cadrul politicilor și a programelor de sprijin pentru antreprenoriat. Prin încurajarea și susținerea femeilor antreprenoare, putem ajuta la creșterea economiei și la dezvoltarea comunităților locale.

A fost o seară magică!

Mulțumim Cristina Chiriac, CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin pentru invitație!

#AntreprenoriatFeminin

#RezilientaÎnAfaceri

#GALAWOMENINECONOMY2023

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial