24 aprilie 2024
Au avut loc primele discuții privind 𝐥ă𝐫𝐠𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐁â𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓â𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢ș𝐭𝐞

Au avut loc primele discuții privind 𝐥ă𝐫𝐠𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐁â𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓â𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢ș𝐭𝐞

✅ „Astăzi, alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, am avut primele #discuții aplicate cu reprezentanții firmelor câștigătoare ale contractului pentru 𝐥ă𝐫𝐠𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐁â𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓â𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢ș𝐭𝐞.

🤝 Aceștia au făcut și prima vizită în teren pe traseul dintre Bâldana și Târgoviște, iar dialogul avut în această după-amiază la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, deosebit de constructiv, s-a axat pe importanța economică și socială pe care DN71 o are pentru județul Dâmbovița, dar și pentru întreaga regiune.

🛣 Vă reamintesc faptul că asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între #Bâldana și #Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație.

🛣 Sectorul de drum are o lungime de 44,13 km și este prevăzută construirea și/sau modernizarea a 4 poduri și a unui pasaj pe traseul drumului național.

✅ Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 1.000.000.000 de lei (TVA inclus), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.”

A precizat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

#ConsiliulJudețeanDâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial