29 martie 2024
”Camera de Comerț Dâmbovița vă ajută să obtineți fonduri nerambursabile, în agricultură”

”Camera de Comerț Dâmbovița vă ajută să obtineți fonduri nerambursabile, în agricultură”

Albert Gagionea – Consilier Juridic în cadrul Camerei de Comerț Dâmbovița, a participat la evenimentul “𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐕𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑” – 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑: 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐱𝐭, 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐬̦𝐢 𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢.

Agricultura românească a avut de suferit în ultimii ani, principalele cauze fiind pandemia, războiul de la graniță, seceta, creșterea prețului energie și inflația. Evenimentul a reunit cele mai importante nume din domeniul agriculturii. Printre invitați s-au enumerat domnul Petre Daea – Ministrul Agriculturii, domnul Florian – Emil Dumitru – Vicepreședinte al Comisiei de Agricultură a Camerei Deputaților, Florin Tiutiu – Președintele Clubului Fermierilor Români.

Cele două secțiuni ale dezbaterii au fost: ✅Agricultura românească în contextul războiului din Ucraina – Planuri de acțiune; ✅Finanțare pe zonă de agribusiness și digitalizarea industriei.

Temele abordate în cadrul evenimentului au fost:🌿 Cât timp va mai fi agricultura un domeniu în criză? Abia ce se anunța o revenire odată cu sfârșitul pandemiei, când situația creată la granițele României trimite noi unde de șoc în acest sector de activitate.🌿 Finanțarea în agricultură: ce oportunități pentru dezvoltare au în prezent investitorii din industrie? Mai sunt de actualitate schemele de ajutor având în vedere problemele scumpe apărute în acest sector?🌿 Producătorii români și accesul lor la marile lanțuri de magazine🌿 Cooperativele agricole: cât de importante devin acestea în contextul crizei create la granițele României?🌿 România și obiectivele Uniunii Europene: cum putem atinge țintele pentru agricultură bio.

Camera de Comerț Dâmbovița 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐭𝐚̆𝐮 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐞𝐫𝐚𝐦𝐛𝐮𝐫𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐚𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚̆!

Suntem aici să asigurăm viitoare implementări de succes ale accesărilor de fonduri nerambursabile pentru fermieri”.

sursa – Camera de Comerț Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial