20 aprilie 2024
Călătorie de coşmar pentru o bunică şi nepoţii ei! Ce necaz au păţit când se întorceau de la şcoală

Călătorie de coşmar pentru o bunică şi nepoţii ei! Ce necaz au păţit când se întorceau de la şcoală

accd7Drumul de la scoala spre casa s-a transformat intr-un cosmar pentru o bunica, nepotii ei si un coleg al acestora, de 10 ani. Masina in care se aflau cei patru a ajuns intr-o rapa dupa ce a fost izbita in plin de un camion.

accd5Accidentul s-a produs pe drumul de la ieşire din Găeşti spre Dragodana. accd4Soferita povesteste ca a vazut o masina de politie in misiune, a franat si a tras cat mai pe dreapta sa ii faca loc sa treaca. Camionul care venea in spatele ei nu a mai reusit sa franeze la timp si a aruncat masina de pe asfalt…

accd6Femeia, de 63 de ani, isi aducea de la scoala nepotii, de 8 si 9 ani, impreuna cu un prieten de-al lor, de 10 ani. Abia facusera cativa kilometri de la plecare cand au facut accident.

accd1FLOAREA RĂCEANU, şoferiţa: “Venea din coloana o masina de politie, care avea pus girofarul. Eu, datorita regulamentului, am franat nitel sa ma dau pe dreapta. Atunci m-am trezit busita din spate si aruncata in afara soselei”

Soferul camionului, un barbat de 55 de ani, din Prahova, se indrepta spre Ploiesti. Omul sustine ca vina i-ar apartine unui alt automobilist, care ar fi iesit din coloana si l-ar fi sicanat

accd ION PETRE, şoferul camionului: “Coloana, a venit masina politiei a depasit coloana, doamna a oprit, in timp ce veneam a iesit cineva, a vrut sa iasa din coloana, m-am uitat in oglinda sa il evit, era foarte aproape de mine, la 5 cm, dansa a oprit sa treaca masina politiei, am pus piciorul pe frana, am lovit-o si a ajuns acolo”

accd3Din fericire, niciunul dintre cei implicati in accident nu a fost grav ranit, insa toti au tras o spaima sora cu moartea, iar baiatul de zece ani a necesitat investigatii amanuntite..

accd2.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial