26 aprilie 2024
Afacerişti din China, interesaţi de investiţii la Moreni şi Târgovişte

Afacerişti din China, interesaţi de investiţii la Moreni şi Târgovişte

“Am primit o delegaţie importantă din Republica Chineză, formată din reprezentanţii unui holding privat, Junlum Petroleum Company Limited. Sunt interesaţi de colaborări de investiţii în judeţul Dâmboviţa în domeniul economic şi în special în petrochimie.

De asemenea, sunt foarte interesaţi de dezvoltarea colaborării la nivel universitar.

Compania lucrează pe piaţa românească din anul 2012 şi colaborează intens pe zona industriei petroliere cu Compania OMV Petrom.

Am discutat despre oportunităţile de afaceri pe care le oferă judeţul Dâmboviţa, despre posibilităţile de colaborare între Universitatea din provincia din China şi Universitatea «Valahia» din Târgovişte.

Foarte important este că este o companie privată, se mişcă foarte bine după regulile economiei de piaţă şi, ca atare, sperăm că vor fi posibilităţi mai bune de dezvoltare a afacerilor în viitor”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

“Între România şi China există o prietenie veche care continuă şi în ziua de astăzi. Poporul român este foarte primitor şi ospitalier.

În domeniul industrial, China este încă tânără şi mai are foarte multe de dezvoltat.

Faţă de România, avem o istorie mai scurtă şi urmărim prin această vizită să învăţăm de la partea română mai multe despre domeniul industrial”, a precizat la rândul său Henry Xie, preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei chineze.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial