4 mai 2024
BUUUM! Găeşti – “Ne sperie câinii, se zgâlţâie casele, E CEVA GROAZNIC!” VIDEO

BUUUM! Găeşti – “Ne sperie câinii, se zgâlţâie casele, E CEVA GROAZNIC!” VIDEO

butoiUn barbat din orasul Gaesti are o pasiune mai putin obisnuita, care le da mari batai de cap vecinilor. Oamenii il acuza pe acesta ca ar pune carbid in butoaie de tabla, pe care apoi le arunca in aer. Totul doar pentru a se amuza.

Dar experientele nu sunt tocmai placute pentru locatarii care nu mai suporta bubuiturile infernale.

Pe de alta parte, cel acuzat neaga totul si spune ca fenomenele naturii ar fi vinovate de galagie.

Locuitorii unui cartier din orasul Gaesti, judetul Dambovita, spun ca sunt terorizati de un vecin si au ajuns la capatul rabdarii. Oamenii sustin ca barbatul are o pasiune mai putin obisnuita. Pune carbid in butoaie, pe care mai apoi le arunca in aer, povestesc reclamantii suparati.

Lucia Mircea, locatar: “Zgomot mare, domne! Se aude in tot cartierul, cu carbid, pune in butoi, butoiul sare peste 50 de metri, dincolo de inalta tensiune. Se zgaltaie casele, sperie cainii! E ceva groaznic.”

Bubuiturile se aud atat de tare incat si cei care locuiesc la mare distanta sunt deranjati.

Ioan Grigore, vecin: “Se aude o explozie foarte puternica, de un butoi aruncat de carbid in aer la nivelul stalpului. Nu face numai ziua, si noaptea, de n-ori. Deranjeaza, zdrangane geamurile, ne sperie, avem batrani.”

Barbatul acuzat nu recunoaste insa nimic. El da vina pe natura.

Mihai, reclamatul: Fenomele ale naturii, timpul intunecat, ploaie, trasnete
Reporter: N-ati dat dvs foc unui asemenea butoi?
Mihai: Da, eu sunt Dumnezeu? Deci, fenomene ale naturii, trasnete, fulgere. Nu sunt de acord cu sustinerea vecinilor, daca bubui, mai bubui cand beau o bere asa, pocnesc.
Reporter: E o pasiune a dvs asta cu pocnitul?
Mihai : Nu, cu bautura.

Revoltati, oamenii au mers si la politie.

Dupa ce au primit reclamatiile, politistii l-au chemat pe individ la audieri. Pentru tulburarea ordinii si linistii publice l-au amendat cu 500 de lei.

Joi, barbatul va avea prima infatisare in procesul intentat de vecinii sai. Ei il acuza si ca da muzica tare si devine agresiv daca il roaga sa se potoleasca si sa nu mai faca galagie.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial