27 iulie 2024
Rumoare printre credincioșii din Târgoviște: ”Nu mai mergem la biserică până nu se întoarce preotul Ștefănescu, un om cu suflet bun și răbdător”

Rumoare printre credincioșii din Târgoviște: ”Nu mai mergem la biserică până nu se întoarce preotul Ștefănescu, un om cu suflet bun și răbdător”

Este rumoare printre credincioșii din Târgoviște, după ce au aflat că preotul lor îndrăgit, Ion Ștefănescu, ar fi fost înlăturat din biserică de ”oamenii răi”.

”Nu mai mergem la biserică până nu se întoarce preotul Ștefănescu, un om cu suflet bun și răbdător”, avertizează, pe o rețea de socializare, mai mulți enoriași.

”El este parintele Stefanescu din Targoviste, un om bun cu suflet,intelept si rabdator cum putini preoti am mai intalnit, insa oamenii pentru putere au facut imposibilul de a-l inlatura de la biserica….

Haideti cu mic cu mare sa-l sustinem sa nu mai mergem la biserica pana nu se intoarce in biserica.

Stiu, cei batrani vor merge, dar daca vorbim si cu ei sa facem cum se spune o mica greva vor fii nevoiti sa il aduca inapoi.

Nu concep cand ajung acasa sa nu-l mai vad la locul lui, caci asa este…

Locul lui este in biserica in care am crescut….

Toti pentru Stefanescu!!…Doamne ajuta!!”, au scris enoriașii.

Arhiepiscopia Târgoviște a venit însă cu o reacție, la socilitarea jurnaliștilor de la targovistenews.ro.

Aceștia susțin că părintele nu ar fi fost înlăturat din biserică, ci doar s-ar fi pensionat, însă i-ar fi permis să slujească în continuare acolo.

”Cu surprindere am primit cererea de pensionare anticipata cu un an și a fost imbisericit la Sf Nifon pentru a putea sluji în continuare acolo”, spun reprezentanții Arhiepiscopiei Târgoviște.

Practic, oficialii arhiepiscopiei ne-au transmis că preotul Ștefănescu va sluji în continuare la Biserica Sf.Nifon, dar nu ca angajat, ci în calitate de preot pensionar.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial