19 aprilie 2024
PRIETENI ȘI DUȘMANI! O femeie de 73 de ani a fost jefuită la scurt timp după ce a ieşit dintr-o bancă din Târgovişte! VEZI VIDEO!

PRIETENI ȘI DUȘMANI! O femeie de 73 de ani a fost jefuită la scurt timp după ce a ieşit dintr-o bancă din Târgovişte! VEZI VIDEO!

UPDATE: Cand e vorba de bani, prietenii se transforma uneori in dusmani. Poate depune marturie o femeie de 73 de ani din Targoviste, care a fost jefuita de cativa apropiati. A scos de la banca aproape 20.000 de euro, iar o prietena si sotul ei au insotit-o, chipurile ca s-o protejeze. Cand colo cei doi planuisera impreuna cu o ruda sa-i fure banii. Complicele a atacat-o pe femeie cu un spray lacrimogen, i-a luat geanta si a fugit. Dar un politist aflat intamplator in zona le-a stricat toate planurile hotilor. Un atac in plina strada, doi “prieteni” arestati, o urmarire cu impuscaturi si filtre ale politiei in tot judetul. Este imaginea unui jaf produs miercuri la pranz intr-un cartier din Targoviste. Victima voia sa dea un avans ca sa-si cumpere un apartament. Pentru ca sotul era plecat din oras, a mers la banca sa scoata aproape 20.000 de euro impreuna cu o prietena. Barbatul acesteia le astepta afara, in masina. Dupa ce a iesit de la ghiseu, cu banii, batrana si amica ei au urcat in masina. Imediat a aparut un individ, care era fratele prietenei sale. I-a pulverizat victimei spray lacrimogen in fata si i-a smuls geanta cu bani. A avut grija insa sa nu-i raneasca pe complicii sai. Toata scena a fost vazuta de un politist, care a avut curajul sa-l fugareasca pe hot. A tras un foc de arma si l-a urmarit cu o alta masina. La un moment dat l-a ajuns din urma, dar individul a fugit. A lasat insa in masina geanta cu bani. Politistii i-au restituit victimei intreaga suma. Sora individului si sotul ei au fost audiati si pot fi condamnati si la 15 ani de inchisoare, daca vor fi gasiti vinovati de talharie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial