26 aprilie 2024
Un târgoviştean acuză: ABUZ şi FALS ÎN ÎNSCRISURI, la DSP şi Garda de Mediu Dâmboviţa

Un târgoviştean acuză: ABUZ şi FALS ÎN ÎNSCRISURI, la DSP şi Garda de Mediu Dâmboviţa

“Prin prezenta va aduc la cunostinta faptele de abuz in serviciu si fals in inscrisuri existente in cadrul Directiei de Sanatate Dambovita, director executiv Dr. Sorin Stoica si Garzii Nationale de Mediu Comisariatul Judetean Dambovita, comisar sef Cornelia Paraschiv.

Incepand din data de 29/06/2012 am depus la institutiile sus amintite petitii in care solicitam verificarea societatii comerciale SC CONAD BUSINES DB SRL, str. C-tin Brancoveanu, nr. 55, Targoviste, Dambovita cu privire la poluarea fonica – depasirea nivelului maxim admis.

In adresele primite din partea Directiei de Sanatate Dambovita si a Garzii Nationale de Mediu Comisariatul Judetean Dambovita se specifica faptul ca situatie a fost remediata (izoland fonic agregatele frigorifice) si nu este depasit nivelul acustic maxim admis de 50 dB.

Existand o discrepanta intre realitate si raspunsurile primite, fapt dovedit de mine prin pozele atasate la petitiile mele si a martorilor care sustin ca incinta care izola fonic agregatele frigorifice a fost dezmembrata, am formulat plangeri impotriva celor care au efectuat controlul. Totodata am specificat in petitiile mele ca in conformitate cu STAS 10009/1988 si cu Ord. M.S. 536/1997, limita maxima admisa pe timp de noapte este de 40 dB.

Incercand sa cer explicatii in legatura cu petitiile formulate de mine mi s-a spus ca nu mai au ce-mi face, speta a fost clasata si sa nu ii mai deranjez.

Cu deosebita consideratie,

Cristi Mitroi

P.S. Am atasat un set de patru poze pentru a sustine cele exprimate si a arata ca datele trimise de Directia de Sanatate Dambovita si Garda Nationala de Mediu Comisariatul Judetean Dambovita nu sunt comforme cu realitatea.

Tin sa precizez, din surse neoficiale, ca au fost facute aproximativ de 30 (treizeci) de sesizari impotriva societatii SC CONAD BUSINES DB SRL, cel mai des fiind sesizat faptul ca comercializeaza produse alterate si recongelate.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial