2 mai 2024
Box de TOP la CS Târgovişte! Sportivii au obţinut rezultate excelente la Campionatul Naţional de Tineret!

Box de TOP la CS Târgovişte! Sportivii au obţinut rezultate excelente la Campionatul Naţional de Tineret!

Comunicat presa

In perioada 3-9 noiembrie 2013, la Oradea, a avut loc Finala Campionatului National de Tineret la box, unde Clubul Sportiv Targoviste a fost reprezentat de catre sapte sportivi si anume: Mihai Victor la categoria 49 kg, Grigorescu Ovidiu la categoria 56 kg, Bujor Florin la categoria 52 kg, Costache Cristian la categoria 60 kg, Caldar Anghel la categoria 75 kg, Tabarca Alexandru la categoria 81 kg si Nicolescu Sorin la categoria 91 kg.

Rezultatele au fost:

– Bujor Florin la categoria 52 kg medalie de aur(locul I)

– Costache Cristian la categoria 60 kg medalie de argint(locul II)

– Caldar Anghel la categoria 75 kg medalie de bronz(locul III)

Ca de obicei, antrenorul sectiei de box, Gheorghe Stan, nu este multumit de rezultate din cauza decizilor arbitrilor, stiind ca sportivii sai sunt mult mai buni. CS Targoviste prin conducere, impreuna cu cei doi antrenori ai sectiei de box, Gheorghe Stan si fiul acestuia Alexandru Stan, au reusit sa faca sectie de box o sectie de elita prin contractul de colaborare incheiat cu Box Club Simion.

Sportivii clubului au avut o prestatie deosebita, arbitrii incercand sa dea decizii incorecte stopand evolutria sportivilor, desi, in spatele acestora s-a aflat un staff cu prestigiu format din Dorel Simion, Gheorghe Simion si Gheorghe Stan.

Instructor sportiv,

Victoria Ion

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial