5 mai 2024

Beţi, dar cu TUPEU LA VOLAN! Şoferi pe trei cărări!

www.mariusbuga.ro_images_alcoolPoliţia rutieră atrage atenţia conducătorilor de autovehicule:

ALEGE VIAŢA! Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Pe raza localităţii Băleni s-a produs un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale.

Din primele verificări se pare că un conducător auto în timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, la intersecţia cu strada Inv. Florea Popescu, nu a respectat semnificaţia indicatorului „ STOP”, neacordând prioritate de trecere şi intrând în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar.

În urma testării cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

De asemenea, un târgoviştean, de 23 de ani, este cercetat de poliţiştii Biroului Rutier după ce a fost surprins în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, având o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial