19 aprilie 2024

Băleni – Bebeluşul maltratat de mamă va fi preluat în regim de urgenţă de cei de la Protecţia Copilului!

mamaaCaz şocant în Băleni, unde o tânăra de 25 de ani a fost arestată pentru tentativă de omor, după ce şi-a lovit bebeluşul pentru că plângea prea tare.

Când a realizat ce a făcut, femeia a chemat în ajutor ambulanţa. Iniţial, medicii nu şi-au dat seama de ce copilul se simte atât de rău. Au trimis fetiţa, care nu are nici două luni împlinite, la un spital din Bucureşti, unde adevărul a ieşit la iveală.

Femeia locuia cu iubitul ei şi cu doi dintre copiii acestuia, care provin dintr-o căsătorie anterioară. După naştere, rămăsese acasă să aibă grijă de cea mica.

În urmă cu două seri, când tatăl copiilor era încă la muncă, tânăra s-a enervat pentru că bebeluşul plângea încontinuu. După ce a lovit-o pe fetiţă, s-a speriat şi a sunat la 112.

tar8Dr. Ruxandra Chealfă, managerul SAJ Dâmboviţa: ”Prezenta semne de insuficientă respiratorie, semne de abdomen acut, părea neîngrijit, a fost adus în camera de garda a SJU Târgovişte, de unde a fost transferat la spitalul Budimex, din Capitală.”

Femeia nu a spus echipajului de la ambulanţă ce făcuse. Medicii din Capitală au realizat însă că fetiţa era lovită la cap şi au anunţat poliţia.

Victor Badea, unchiul copilului: ”Dacă a făcut aşa ceva, să suporte consecinţele.”

Copilul are nevoie de circa 60 de zile de îngrijiri pentru a se face bine, au stabilit medicii legişti.

dgaspcCerasela Gurgu, purtător de cuvânt DGASPC Dâmboviţa: ”În momentul în care copilul va fi externabil, va fi preluat în regim de urgenţă şi se va stabili măsură plasamentului în regim de urgenţă.”

Femeia a recunoscut, în cele din urmă, în faţă anchetatorilor, că şi-a lovit copilul, care o enerva cu plânsetele sale. Rudele spun că nu se aşteptau la aşa ceva, mai cu seamă pentru că tânăra acceptase să-i îngrijească şi pe cei doi copii ai iubitului ei.

Locuia împreună cu bărbatul de o jumătate de an şi nimeni nu a observat că ar fi agresivă cu cei mici. Bărbatul a mai fost căsătorit şi avea 4 copii, dar doi dintre ei au rămas la fosta soţie.

copv5Tânăra arestată va fi supusă unei expertize psihiatrice care să stabilească dacă avea discernământ în momentul în care a lovit bebeluşul. Dacă va fi găsită vinovată, ar putea sta până la 20 de ani în închisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial