26 aprilie 2024
ATENŢIE LA ŞARLATANI! Doi bătrâni din Petreşti, lăsaţi fără bani de doi necunoscuţi! Cum i-au păcălit

ATENŢIE LA ŞARLATANI! Doi bătrâni din Petreşti, lăsaţi fără bani de doi necunoscuţi! Cum i-au păcălit

insep1Doi soti din Petresti, ambii in varsta de 80 de ani, au fost pagubiti de 3300 de lei. Totul dupa ce s-au lasat pacaliti de doi necunoscuti care au profitat de naivitatea lor.

Suspectii au avut un plan inainte de a actiona si au reusit sa se faca nevazuti pana ca oamenii sa realizeze ce li se intampla. Acum, politistii incearca sa le dea de urma, in speranta ca vor reusi sa recupereze si banii.

Cei doi soti locuiesc singuri. Oamenii spun ca s-au trezit la poarta lor cu o masina alba, inmatriculata in strainatate.

Din autoturism au coborat doi tineri, care au sustinut ca au venit sa inapoieze o datorie pe care o aveau la ginerele batranilor, in valoare de doua sute de lei. Au scos o bancnota de cinci sute de lei, pentru a se asigura ca pagubitii au bani.

Apoi, unul dintre indivizi i-a dat barbatului telefonul si i-a spus ca trebuie sa stea de vorba cu ginerele sau din Capitala.

insepToma Paun, pagubit: “Bai, ticule, exact cum imi zic copiii, da-i 2000 de lei, cand vin eu la tara iti dau banii. M-a prostit in asa fel, I-am dat 2000 de lei.”

Reporter: “Cat i-ati dat in total?”

Toma Paun: “3300 de lei”.

Reporter: “N-ati banuit niciun moment ca nu e ginerele dumneavoastra?”

Toma Paun: “N-am banuit niciun pic…”

Sotia omului a intrat la banuieli, dar cand era deja prea tarziu – indivizii se facusera nevazuti, cu tot cu bani.

Maria Paun, pagubita: “M-am dus la un vecin, sa dau telefon la ginerele meu, in Bucuresti, sa aflu daca el i-a trimis pe oamenii astia. S-a mirat, noi nu stim nimic, n-am trimis, de ce i-ati primit? Nu trebuia sa ii primiti. Avem noi de-a face cu asa ceva, cu oamenii aia?…”

Pagubitii au depus plangere la politie, iar anchetatorii au declansat cercetarile in acest caz.

Politistii incearca sa stranga probe sa dea de urmele celor doi suspecti. Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati, pentru inselaciune, acestia risca pana la 3 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial