2 mai 2024
Azi şi mâine, în Parcul Chindia! Nu rataţi Târgul de toamnă! Pastramă cu mămăliguţă, must şi multe alte delicatese vă aşteaptă!

Azi şi mâine, în Parcul Chindia! Nu rataţi Târgul de toamnă! Pastramă cu mămăliguţă, must şi multe alte delicatese vă aşteaptă!

targt2Vechea Cetate de Scaun a Țării Românești, orașul Târgoviște, este în acest week-end gazda unui târg cu bunătăți tradiționale.

Bucătari și meșteri pricepuţi și-au dat întâlnire acolo, și promit că cine le va călca pragul, nu va pleca cu mâna – sau cu burta – goală.

targt6Delicatesele din carne, brânzeturile alese și mustul proaspăt vor fi o desfătare, iar voia bună pe care o veți găsi aici, vă va lăsa multe amintiri plăcute.

targt1Bineînţeles, în aceste vremuri, toată lumea este obligată să poarte mască de protecție, și să păstreze distanța față de ceilalţi.

Cine ajunge zilele acestea în parcul Chindia din Târgovişte sigur nu va regreta. targt4Comercianţii din toate colţurile ţării au produse proaspete pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

targt9Alina Dumbrava, comerciant: “Telemeaua pleacă, cea proaspătă de la 25, cea veche de la 35, pastrama 35 de lei, cârnăciorii, 40”.

targt10Pentru cei mai pofticioşi dintre vizitatori au fost pregătite tăvi întregi cu prăjituri, care mai de care mai aromate.

targt8Ştefan Valentin, comerciant: “Cu bunătăţi, cu kataif cu fistic, cu nucă, cu lapte, avem aici o prăjitură cu lapte, fistic, kaju şi blatul este însiropat cu apă de trandafiri”.

targt11Oferta este variată şi pentru cei care vor să-şi reînnoiască carderoba sau, poate se gândesc să facă un cadou mai special.

Alexandru Boanca, comerciant: “Genţi din piele, portofele din piele naturală, cusute manual”.

targt3Organizatorii promit că vor fi respectate cu stricteţe normele împotriva răspândirii virusului Covid-19

targt7Marinela Olei, organizator: “Vă aşteptam cu mult drag în Parcul Chindia, să luaţi în calcul că noi ne-am asigurat să respectăm toate condiţiile de respectare a normelor de siguranţă împotriva Covid – 19”.

targt5Marius Buga, Pro TV: “Cu bunătăţi din toate colţurile ţării, cu pastramă cu mămăliguţă, cârnăciori, dar şi sărmăluţe, producătorii vă aşteaptă aici, la Târgul de toamnă, până duminică.”.

targt13 targt12

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial