27 aprilie 2024
Avem documentul care arată că Andrei, tânărul din Răzvad, mort în Anglia, A FOST UCIS!

Avem documentul care arată că Andrei, tânărul din Răzvad, mort în Anglia, A FOST UCIS!

andriApar detalii tulburătoare în cazul tânărului în vârstă de 22 de ani din localitatea Răzvad, judeţul Dâmboviţa. Bărbatul a fost găsit mort la finele lunii mai în locuinţa în care stătea cu chirie în Londra.

andr5Rezultatul autopsiei a arătat că Andrei a fost ucis. Mai mult, trupul îi era brăzdat de vânătăi.

andr1Andrei era plecat de doi ani să muncească în construcţii, în Londra. andr2La începutul lunii, părinţii lui au fost anunţaţi că fiul lor a fost găsit decedat pe 26 mai în camera în care locuia cu chirie.

andr6În Londra, ancheta este în plină desfăşurare. Mai multe persoane au fost audiate de poliţişti, iar rezultatul necropsiei arată ca tânărului a avut parte de o moarte violentă. andrÎntre timp, acasă, la Răzvad, în judeţul Dâmboviţa, Andrei a fost înmormântat în cimitirul din localitatea natală.

Părinţii lui Andrei au rămas şocaţi după ce au văzut certificatul de deces al fiului lor.

andr3Georgian Popescu, tatăl tânărului: “Cauza precisă a decesului a fost următoarea – rană profundă prin înjunghiere. N-avea cum să facă băiatul meu aşa ceva, adică să se apuce de prostii, nu avea timp să se apuce de prostii, ca în cinci, şase luni să-l omoare.”

Iniţial, părinţii tânărului au fost informaţi că acesta s-ar fi sinucis. Însă, necropsia a arătat exact opusul acestei ipoteze.

andr1Mariana Popescu, mama tânărului: ”N-ai cum să te umpli de vânătăi, nu te baţi singur, deci eu nu ştiu cine poate să-şi facă aşa ceva. Vreau doar să văd cine i-a făcut asta şi de ce.”

andr3Unchiul tânărului a mers în locul în care a fost găsit mort nepotul său şi a încercat să-i găsească pe cei vinovaţi.

andr4Florin Popescu, unchiul tânărului: “A fost o crimă, crimă suspectă. Am aflat că s-a întâmplat ceva şi mai înainte.”

Reporter: “O bătaie?”

Florin Popescu: “Nu chiar o bătaie.”

batcCazul a fost preluat de procurorii din Marea Britanie. Până acum, părinţii tânărului au aflat doar că ancheta este în plină desfăşurare, fără alte detalii.

sursa – ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial