29 martie 2024
Accident mortal. O mașină de teren s-a izbit de un autoturism care transporta struguri

Accident mortal. O mașină de teren s-a izbit de un autoturism care transporta struguri

acci2Un accident mortal a avut loc vineri seară pe Autostrada București-Pitești.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de un alt autoturism.

acci9Soția șoferului a fost transportată în stare gravă la spital, după ce a fost eliberată dintre fiare. Răni a suferit și celălalt conducător auto.

acci6Accidentul a avut loc la kilometrul 71 al autostrăzii, pe sensul dinspre Capitală spre Pitești, pe raza judeţului Dâmboviţa. Potrivit primelor date, o mașină de teren, condusă de un bărbat de 42 de ani, a izbit violent un vehicul care transporta struguri. În urma impactului, acesta a ricoșat într-un alt autoturism, care a fost avariat.

acci7Martor: „A intrat un jeep în el. Ăla cu jeep-ul zice că a avut viteză mare. Ăsta cu strugurii mergea cu vreo 60 și a intrat în el.”

acci8Mașina încărcată cu fructe, în care se aflau șoferul de 66 de ani și soția lui, de 61 de ani, s-a transformat într-o capcană pentru cei doi.

acci4Plutonier major Adrian Alexe, Detașamentul de pompieri Găești: „Am intervenit cu o ambulanță SMURD și un echipaj de descarcerare, la un accident rutier. Trei mașini implicate, trei victime, una încarcerată.”

acci5Pentru conducătorul auto medicii nu au mai putut să facă nimic. Inima lui a cedat în ciuda eforturilor depuse de salvatori. Femeia, în schimb, a scăpat cu viață și a ajuns la spital. Tot acolo a fost dus și șoferul care ar fi provocat tragedia.

acciTraficul în zonă a fost blocat zeci de minute și s-au format cozi de mașini care s-au întins pe mai mulți kilometri.

acci1Marius Buga, Pro TV: „Acum polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească exact împrejurările în care s-a produs acest accident.

acci3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial