19 aprilie 2024

Accident grav pe o stradă din Găeşti

pieto5Accident grav pe o strada din orasul Găeşti! Un barbat de 44 de ani a fost spulberat de o maşină.

pieto6Din primele date, pietonul – bolnav psihic, ar fi traversat prin loc nepermis, iar şoferul nu ar mai fi avut timp să îl evite. Cu multiple fracturi, rănitul a fost dus la cel mai apropiat spital, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa.

pieto3Şoferul, de 52 de ani, povesteşte că ieşise de la serviciu şi se îndrepta către casă. Aproape de ieşirea din Găeşti, pietonul – care suferă de schizofrenie însă umblă pe strada nesupravegheat, i-ar fi ţâşnit înaintea maşinii.

“Mergeam pe partea mea şi pur şi simplu mi-a sărit direct în faţa maşinii. Nu am putut să îl evit sub nicio formă, mi-a sărit pe jumtatea maşinii, sus, pe capotă”, povesteşte şoferul.

pietoUn localnic a fost martor la accident şi confirmă spusele şoferului. „Am auzit o bubuitură, când m-am întors îl aruncase în şanţ. A traversat neregulamentar. E un băiat care face dumuri în oraş şi cere câte un leu”, spune martorul.
pieto4Un echipaj de la ambulanţă a sosit la faţa locului şi l-a dus pe rănit la spitalul din Găeşti.
pieto2„Prezenta multiple traumatisme, cranian, cu escoriaţii, fractura de picior stâng, mâna stângă şi umăr drept”, explică un medic.

pieto1Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar maşina a fost reţinută de poliţişti pentru expertiză.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial